• امروز : پنج شنبه - ۳۰ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 21 August - 2025
کل اخبار 6539

صدای حوزه امروز

پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی!

13
درباره مصرف برق نجومی یک سلبریتی:

وقتی آمپر برق بالا می زند!

  • کد خبر : 18183
  • 20 تیر 1400 - 10:45
وقتی آمپر برق بالا می زند!
در قبض مرتبط با آخرین دوره مصرف برق علی کریمی، شاهد مصرف برق ۶۲۸۰ کیلوواتی هستیم. این درحالی است که حد مصرف بهینه در شهر تهران برابر ۳۰۰ کیلووات است و وی ۲۱ برابر یک خانوار، برق مصرف می‌کند.

‌به گزارش صدای حوزه، اخیرا علی کریمی با انتشار اطلاعات قبض برق خانه خود، به اخطار قطع برق معترض شده و با این اطلاعات، امکان دسترسی به اطلاعات مصرف برق خانه خود را مهیا کرده است. در قبض مرتبط با آخرین دوره مصرف برق این مشترک، شاهد مصرف برق ۶۲۸۰ کیلوواتی هستیم. این درحالی است که حد مصرف بهینه در شهر تهران برابر ۳۰۰ کیلووات است و وی ۲۱ برابر یک خانوار، برق مصرف می‌کند.

‌بهتر است، بدانیم که هزینه تمام‎ شده تولید‎وتوزیع هر کیلووات ساعت برق ۹ هزار تومان است. مبلغ قبض برق این سلبریتی با مصرف نجومی مبلغ ۳.۸ میلیون تومان شده، اما هزینه واقعی برق مصرفی وی معادل ۵۶ میلیون تومان برآورد می‌شود. متاسفانه ۱۵ درصد از مشترکان برق در کشور مشابه کریمی به صورت نجومی از برق استفاده کرده و حاضر به پرداخت قیمت واقعی این انرژی نیستند.

‌پورحمید، کارشناس انرژی می‎گوید ۵۱ درصد از یارانه برق پرداختی در کشور سهم ۳ دهک پُرمصرف می‌شود و باید تعرفه برق تغییر کند اما این موضوع به معنای گران‎ کردن برق نیست، بلکه مسئله دریافت هزینه واقعی از پرمصرف‌ها است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=18183
  • منبع : خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

18اسفند
دعوت رسمی فدراسیون شنا از ترانه علیدوستی برای حضور در مسابقات شنا
در پی ادعای ترانه علیدوستی مبنی بر ممنوع بودن شنا در ایران اتفاق افتاد؛

دعوت رسمی فدراسیون شنا از ترانه علیدوستی برای حضور در مسابقات شنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.