• امروز : جمعه - ۱۰ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 1 August - 2025
کل اخبار 6534

صدای حوزه امروز

عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟

5
احکام ساده؛

نماز را باید با صدای بلند خواند یا آهسته؟

  • کد خبر : 45975
  • 01 اسفند 1403 - 11:41
نماز را باید با صدای بلند خواند یا آهسته؟

به گزارش صدای حوزه، کلیپ‌های احکام به زبان ساده، تولید شبکه ۳ سیماست که قرار است تا حد امکان در سایت پایگاه خبری صدای حوزه منتشر شود. در این قسمت به این سوال پاسخ خواهیم داد که نماز را باید با صدای بلند خواند یا آهسته؟

به گزارش صدای حوزه، کلیپ‌های احکام به زبان ساده، تولید شبکه ۳ سیماست که قرار است تا حد امکان در سایت پایگاه خبری صدای حوزه منتشر شود.

در این قسمت به این سوال پاسخ خواهیم داد که نماز را باید با صدای بلند خواند یا آهسته؟

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=45975

مطالب مرتبط

09مرداد
عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی
نسبت عدالت آموزشی و تحولات علمی، تربیت نخبگان و آینده‌ی حوزه؛

عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی

09مرداد
هیاهو برای هیچ!/ زنگ خطر نسبت به ضریب پیداکردن شخصیت‌های به ظاهر اهل علم و انقلابی ولی به واقع کم‌مایه و دروغ‌پرداز!
پاسخ حجت‌الاسلام کرامتی به یادداشت حجت‌الاسلام فلاحتی در ادامه مباحث مربوط به مناظره "بازخوانی ادله جواز استعمال آلات موسیقی"؛

هیاهو برای هیچ!/ زنگ خطر نسبت به ضریب پیداکردن شخصیت‌های به ظاهر اهل علم و انقلابی ولی به واقع کم‌مایه و دروغ‌پرداز!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.