• امروز : چهارشنبه - ۱۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025
کل اخبار 6448

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

13
کارشناس تربیتی کودک و خانواده:

مسئولان کار جدی در حوزه رسانه به نفع خانواده انجام نداده‌اند

  • کد خبر : 7282
  • 03 فروردین 1400 - 0:31
مسئولان کار جدی در حوزه رسانه به نفع خانواده انجام نداده‌اند
ما باید مراقب و هوشیار باشیم و از رئیس جمهور و وزیر ارتباطات توقعی نداشته باشیم؛ متأسفانه مسئولان دغدغه چندانی برای تربیت ندارند چون کار جدی در حوزه رسانه به نفع خانواده انجام نداده‌اند لذا رسانه باید در کنترل ما باشد نه اینکه ما در کنترل رسانه باشیم.
به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام سیدعلیرضا تراشیون، کارشناس مباحث تربیتی شامگاه جمعه، ۲۹ اسفند در جمع زائران بارگاه حضرت معصومه(س) با بیان اینکه کسانی که در مسیر تقویت خانواده گام بر می‌دارند خاک بر صورت شیطان می‌پاشند، گفت: در دوره حاضر آسیب‌های زیادی خانواده‌ها را تهدید می‌کند که نخستین آن تضعیف دینداری و بنیاد اعتقادی خانواده‌ها است؛ باورهای دینی به ما کمک می‌کند که به هر بهایی شده نظام خانواده را سرپا نگه داریم و اگر در جایی مشکلاتی هم وجود دارد در صدد اصلاح و پیدا کردن راه حل برای آن هستیم.

وی اضافه کرد: یکی از آسیب‌های جدی دیگر تأثیرپذیری از دیگران است؛ فردی بیان می‌کرد وقتی من ازدواج کردم پدرم به من سفارش کرد طوری با زن و فرزندانت رفتار کن که وقتی وارد خانه می‌شوی از تو حساب ببرند و بترسند، و همین سبب شده تا وقتی به خانه می‌روم آنها می‌ترسند. همسر وی به بنده می‌گفت که من چله گرفتم تا خدا مرگ این شوهر را برساند. یعنی یک توصیه نادرست چه بلایی بر سر یک خانواده آورده است.

تراشیون با بیان اینکه بدخلقی آسیبی جدی برای بقای خانواده است، افزود: متاسفانه خیلی از ما از کلام دیگران اثر می‌پذیریم؛ خیلی از افراد هستند که دستور دین و خدا را مورد بی توجهی قرار می‌دهند ولی حرف مادر و خواهر و فامیل را مو به مو اجرا می‌کنند بدون آنکه درباره نتیجه آن تفکری بکنند.

خوبی‌های یکدیگر را ببینید و بر زبان بیاورید

کارشناس مباحث تربیتی تصریح کرد: سومین آسیب برای خانواده عدم مدیریت صحیح رسانه‌ها اعم از موبایل و ماهواره و … است؛ توجه به رسانه‌ها سبب می‌شود که گاهی زن و شوهر به هم بی توجهی و کم توجهی کنند و همین مسئله منشا آسیب است. همسر به خصوص زنان نیاز به توجه دارند؛ اگر می‌خواهید تقویت‌گر زندگی باشید و بنیه خانواده را قوی کنید، خوبی‌های یکدیگر را ببینید و بر زبان بیاورید و قدردانی و تشکر کنید در این صورت زن پا به پای همسر خواهد رفت و احساس خوشبختی‌ هم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه متاسفانه ناآشنایی و نابلدی زندگی‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد، اظهار کرد: متاسفانه برخی برای حل این مشکلات سراغ رمال و جادوگر می‌روند در حالی که خودشان عامل تخریب زندگی خودشان هستند زیرا بلد نیستند با انسان دیگری ارتباط برقرار کنند، انسان موجود عجیب و غریبی است؛ مرد اگر صبح که از منزل بیرون می‌رود به جای آنکه بگوید ناهار را آماده کن بگوید من از زندگی با تو خوشبختم مطمئنا ناهار هم با انرژی پخته خواهد شد.

تراشیون اضافه کرد: زن و شوهر اولاً خودشان نیاز به توجه به هم دارند که اگر این موضوع ایجاد شد مشکلات حل خواهد شد و توجه به خانواده‌های همدیگر هم بیشتر می‌شود؛ الان ایام تعطیلات و فراغت نوروز را پیش رو داریم؛ ما فکر کنیم وقتی ایام فراغت رسید یعنی باید تا ظهر بخوابیم و همه وقتمان را صرف دیدن تلویزیون بکنیم، در صورتی که اگر به قرآن و سوره انشراح مراجعه کنیم فرموده است که اگر از یک کاری فارغ شدی به کار مهمتری بپرداز.

وی ادامه داد: این ایام فرصت مناسبی برای آن است که بیشتر به همسرمان توجه کنیم، یک مقداری به اخلاق و وضعیت معنوی خود توجه داشته باشیم که آیا درجا می‌زنیم یا رو به رشد هستیم؟ اگر به این مسیر رفتیم برنده هستیم، فراغت واژه مقدسی است که نباید با بطالت یکی بگیریم و همین اوقات فراغت اگر مدیریت نشود به خانواده آسیب هم خواهد رساند. اوقات فراغت می‌تواند نقطه اتصال اعضای خانواده باشد.

اینستاگرام کودکان فاجعه برای خانواده‌ها است

تراشیون با ابراز تاسف شدید از اینکه قرار است اینستاگرام برای کودکان ایجاد شود، اظهار کرد: اینها برای همه اقشار برنامه و نقشه دارند تا خانواده‌ها را از هم بپاشند؛ ما باید مراقب و هوشیار باشیم و از رئیس جمهور و وزیر ارتباطات توقعی نداشته باشیم؛ متأسفانه مسئولان دغدغه چندانی برای تربیت ندارند چون کار جدی در حوزه رسانه به نفع خانواده انجام نداده‌اند لذا رسانه باید در کنترل ما باشد نه اینکه ما در کنترل رسانه باشیم.

کارشناس تربیت کودک افزود: امروز موبایل را به خصوصی‌ترین فضای زندگی می‌بریم و در برخی خانه‌ها چند تلویزیون و یا در دست هر کدام از اعضای خانواده یک گوشی موبایل بردن هنر نیست؛ باید فاتحه خانه‌ای که در آن چند تلویزیون وجود دارد خوانده شود زیرا به مرز آسیب رسیده است.

تراشیون، اختلاط محرم و نامحرم به خصوص در ایام تعطیلات را از آسیب‌های جدی برای خانواده‌ها برشمرد و گفت: این مسئله سبب می‌شود تا مرد و زن به جای آنکه توجهشان به یکدیگر بیشتر شود به زن و مرد غریبه دیگری معطوف خواهد شد؛ متاسفانه این واقعیت تلخ در جامعه ما در حال رخ دادن است؛ گاهی یک زن شاغل مدت زمانی را که با همکارش سخن می‌گوید از سخن گفتن با همسرش بیشتر است.

وی با بیان اینکه این واقعیات را نمی‌توان نادیده گرفت؛ افزود: متاسفانه ما مسیری را می‌رویم که غرب طی کرده و نظام خانواده دچار مشکلات زیاد شد؛ خیانت‌ها و طلاق‌ها افزایش یافت، البته الحمدلله خانواده‌های ایرانی اعتقادات مذهبی زیادی دارند ولی آفاتی سراغ زندگی‌ها آمده است. متاسفانه کم توجهی به همین موضوعات سبب شده تا ۳۵۰ هزار طلاق داشته باشیم که معادل جمعیت چند شهر کوچک است. 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=7282
  • منبع : ایکنا

مطالب مرتبط

26اسفند
نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری
در اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی مطرح شد؛

نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری

20شهریور
پیامبرانی در اینستاگرام!
طی یادداشتی بررسی شد؛

پیامبرانی در اینستاگرام!

20شهریور
تصویرسازی منفی و مستمر اینترنشنال از حوزه و روحانیت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.