• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 6450

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

12
بازتاب انتخابات ریاست جمهوری در جهان؛

کدام روزنامه های خارجی همچنان از انتخابات ایران می گویند؟

  • کد خبر : 16151
  • 31 خرداد 1400 - 12:07
کدام روزنامه های خارجی همچنان از انتخابات ایران می گویند؟
آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو: انتخاب رئیس جمهوری ایران، خبر نخست بسیاری از روزنامه‌های امروز جهان است. عنوان برخی از روزنامه‌ها از نتایج این انتخاب می‌گویند و به عنوان مثال «گاردین» در انگلیس مدعی شده است که «به نظر می‌آید گشایشی در گفت‌وگوهای هسته‌ای پیش بیاید».

به گزارش صدای حوزه، با گذشت چند روز از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران، رسانه های جهان هنوز هم از این اتفاق بزرگ می گویند. برخی اخبار روزنامه‌های جهان به شرح زیر است:

خبر نخست اینکه روزنامه‌های «اکونومیست»، «گاردین» و «فایننشال تایمز» در انگلیس، «لوفیگارو» در فرانسه، «له رپوبلیکا» در ایتالیا و «ال پائیس» در اسپانیا از جمله رسانه‌هایی هستند که به موضوع انتخابات رئیس جمهوری ایران پرداخته‌اند.

_ از سودی دیگر «ال پائیس»، نشریه اسپانیایی در گزارشی نوشته است: برزیل در اوج همه‌گیری ویروس کرونا، اکنون با خشکسالی سخت، رو در رو است. در ۹۰ سال گذشته، چنین خشکسالی وجود نداشته است؛ آن هم با خطر افزایش آتش‌سوزی در آمازون.

_ «نیویورک تایمز» نیز نگاهی به شیوع ویروس کرونا در آمریکا دارد و نوشته است: جو بایدن با تردید از موفق بودن طرح واکسیناسیون صحبت می‌کند، چراکه به نظر می‌رسد گونه دیگری از بیماری کووید _ ۱۹ در راه است. در این میان افتخار بایدن به این است که در ۱۵۰ روز تکیه او بر مسند رئیس جمهوری آمریکا، ۳۰۰ میلیون آمریکایی، واکسینه شده‌اند.

_ ال موندو، روزنامه اسپانیایی نوشت: آمریکا، موشک های «پاتریوت» و صدها سرباز خود را از خاورمیانه، خارج می‌کند. پنتاگون، اسکادران های جت های جنگی خود را در منطقه، کاهش می دهد. این بخشی از سیاست‌های تعدیل حضور و نفوذ خود در آن جا در خاورمیانه است. اکنون تنها اندیشه جو بایدن، زیر نظر داشتن چین و روسیه است. وال ستریت جورنال که به نظریه های دولت آمریکا توجه دارد، این را می گوید و اینکه آمریکا هشت سیستم ضدموشک «پاتریوت» خود را که در عراق، کویت، اردن و  عربستان سعودی مستقر هستند، برمی چیند.

_ پرچم های در حال اهتزاز در پشت سر دانیل اورتگا، در روزنامه اسپانیایی «ال پائیس»، خبر از حضور رهبر نیکاراگوئه در برابر هوادارانش می‌دهد. او با همسرش روزاریو موریلو، همراه است؛ «دانیل اورتگا، علیه همه؛ او باز مخالفان را در سرزمینش، هدف گرفته است.»

از حاشیه خبرها

«نیویورک تایمز» در گزارشی با عنوان «یک قرص برای مقابله با ویروس کرونا»، نوشته است: بخش سلامت و خدمات انسانی در آمریکا اعلام کرد که پژوهش برای دستیابی به یک دارو که مانع نه تنها ویروس کرونا که هر ویروسی که سبب عفونت در بدن انسان شود، ادامه دارد.

قرصی ساده‌ برای ویروس‌هایی همانند آنفلوانزا ، اچ آی وی، ایدز و هپاتیت سی. دکتر آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی بیماری های عفونی و آلرژی آمریکا از پشتیبانان این طرح است که می‌گوید: در آینده نزدیک شاهد تولید قرص‌هایی خواهیم بود که با مثبت تشخیص دادن شخص از ویروس کرونا، به مقابله با ویروس خواهد پرداخت. دکتر فائوچی، سه دهه است که برای دستیابی به داروهای مقابله با ویروس «ایدز» در حال پژوهش است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=16151
  • منبع : ایسنا

مطالب مرتبط

31خرداد
ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار اعضای انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم مطرح کرد؛

ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب

16خرداد
رمی برئ!
مروری قرآنی از حجت الاسلام والمسلمین قنبریان بر "خط ترانزیت بهتان" در ایام نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری؛

رمی برئ!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.