به گزارش خبرنگار صدای حوزه، وزیر ارشاد گفت: کرونا باشد یا جنگ؛ جشنواره فجر برگزار میشود. ایشان تاکید کرد، در زمان اوج جنگ جشنوارههای فجر برگزار میشد. و این علامت خوبی بود که هنر در کشور همچنان زنده است.
بنابراین با این نگاه که ایام کرونایی هم اگر سختتر نباشد ولی بیشباهت به ایام جنگ نیست، صلاح ندانستیم جشنوارهها تعطیل شود.
پ.ن: با حفظ و مدیریت پروتکل های بهداشتی این نگاه درستی است اگر نیت پوپولیستی یا مصرف انتخاباتی نداشته باشد و صرفا از باب جلب فالوورهای هنرمندان و یک خیز سیاسی برای صندوق رأی یا پز روشنفکری و یدک کشیدن چهره هنری از دولت صورت نگیرد.
تازه یادمان نمی رود که ستادملی کرونای، چگونه هیأت مذهبی را برای برگزاری یا عدم برگزاری سردرگم کرده بود و زیر ذره بینی برخورد نمود و حال تبعیضی چنین را در اعمال قانون میان هنر و سایر تجمعات مردمی که در واقع اهداف مقدس ملی و مذهبی دارند روا می دارد!
یادمان نمی رود که تئوریسین اصلاحات بعد از اینکه پایگاه مردمی این جریان دچار یک بحران جدی شد، گفته بود: امروز دیگر باید حرف های خودمان را از زبان سلبریتی ها و هنرمندان بزنیم.
میوه این تاکتیک از جانب حجاریان، در سال ۹۲ و ۹۶ چیده شد و محبوبیت و هنر در خدمت سیاست و صندوق رای قرار گرفت و اوضاع بگونه ای پیش رفت که خیلی از آن بزرگواران که تبلیغ بنفش داشتند، با مشاهده وضع اقتصادی موجود از کرده خود اعلام برائت و توبه نمودند.
لطفا استفاده ابزاری از مردم را از تز سیاسی و انتخاباتی تان جدا کنید و با چهره دموکراتیک، دموکراسی را بازی ندهید و امید و اعتماد و سرمایه اجتماعی گران نظام را سهل و ارزان نفروشید.