• امروز : جمعه - ۲۳ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 14 November - 2025
کل اخبار 6611

صدای حوزه امروز

نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو! مسجدی که با ورزش و معنویت جوانان را جذب کرد جایگاه روحانیت در حال و آینده نظام مرجعیت جامعه ایران/ روحانیت تقاص مسئولیت‌پذیری را می‌دهد! جای خالی علمای بزرگ مسجدی در شهر مقدس قم! تأملی در سیستم مدیریتی رسانه گریز، نظارت گریز و غیرشفاف حوزه!

انتقاد استاد علوم عقلی حوزه از مرکز خدمات برای آموزش مهارت پرورش قارچ برای طلاب!

انتقاد استاد علوم عقلی حوزه از مرکز خدمات برای آموزش مهارت پرورش قارچ برای طلاب!

14:08 19 آبان 1404
یک میلیون فرصت شغلی برای طلاب سراغ دارم!

یک میلیون فرصت شغلی برای طلاب سراغ دارم!

12:08 19 آبان 1404
به لحاظ مبانی فقهی، هیچ فقیهی اجازه حکومت به غیر فقیه نداده است!

به لحاظ مبانی فقهی، هیچ فقیهی اجازه حکومت به غیر فقیه نداده است!

11:31 16 آبان 1404
تحریف آشکار آیه شریفه “وشاورهم فی الامر” / مرحوم فیرحی یک میشل فوکوی با عمامه بود!

تحریف آشکار آیه شریفه “وشاورهم فی الامر” / مرحوم فیرحی یک میشل فوکوی با عمامه بود!

11:15 16 آبان 1404

نمودی از تفکر استراتژیک امام خمینی(ره) در سنین جوانی: ایجاد حرکت عمومی از جانب علما برای آوردن آیت الله بروجردی به قم!

به گزارش صدای حوزه، مدیر گروه رصد اندیشکده زمانه در دورهمی رسانه ای صدای حوزه در رابطه با تفکر استراتژیک امام خمینی (ره) مطرح کرد؛

نمودی از تفکر استراتژیک امام خمینی(ره) در سنین جوانی: ایجاد حرکت عمومی از جانب علما برای آوردن آیت الله بروجردی به قم!

حجت الاسم دکتر سعید عبداللهی:

در دوران شیخ عبدالکریم حائری و آیت الله بروجردی تلاش شد تا رویارویی مستقیم با حکومت شاه صورت نگیرد؛ پایه ریزی انتقال مرکز علم دینی از نجف به قم در همان دوره انجام شد.

گزیده ای از دورهمی رسانه ای صدای حوزه برای تحلیل پیام حوزه پیشرو و سرآمد

استاد حسین بنیادی:
➕ شیخ عبدالکریم هم با ملاحظه سابقه تاریخی قم به لحاظ سابقه فهم دقیق روایات از اراک به سمت قم رهسپار شد. / لینک

➕ابتکار عمل آیت الله حائری یزدی در بازسازی حوزه علمیه قم در شرایط رو به اضمحلال حوزه:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=45533

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=47416

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.