• امروز : سه شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 April - 2025
کل اخبار 6448

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

13

امواج وای‌فای حافظه رو شدیدا تخریب می‌کنه

  • کد خبر : 8679
  • 18 فروردین 1400 - 23:55
امواج وای‌فای حافظه رو شدیدا تخریب می‌کنه
هر چی بیشتر در معرض امواج رادیویی قرار بگیریم کیفیت حافظه‌مون به همون اندازه تخریب میشه. بنابراین توصیه میشه که موبایل و وای‌فای رو تا اونجایی که می‌تونین از خودتون دور نگه دارین و در مواقع غیر ضروری حتما اونها رو خاموش کنین.
 
دکتر مارتین راسلی Martin Röösli استاد محیط زیست دانشگاه بازل سوییس مطالعه بسیار جالبی در ژورنال معتبر Environmental Health Perspectives در رابطه با اثر امواج رادیویی دستگاه‌های بی سیم مثل موبایل، تلفن بی سیم و وای‌فای رو عملکرد مغز انجام داده که بنظرم اومد می‌تونه تلنگر خوبی برامون باشه.

خب در این پژوهش از کلی دانش آموز سوییسی بین ۱۲ تا ۱۷ سال پرسیدن که مکالمه‌های تلفنی‌تون چقدر طول می‌کشه؟ روزی چند بار تکست می‌فرستید؟ چقدر زمان صرف بازی‌ با موبایل می‌کنید؟ موقع صحبت با تلفن از هندزفری استفاده می‌کنید یا نه؟ شب‌ها موقع خواب گوشی روشن می‌مونه یا خاموشش می‌کنید؟ موقع صحبت با گوشی از گوش چپ استفاده می‌کنید یا راست؟ و اینکه تو خونه‌شون چند تا گوشی موبایل هست و در مدرسه در معرض چه دستگاه‌هایی هستید و آیا فاصله‌تون با این دستگاه‌ها کمه یا زیاد؟

نتایج به دست اومده به این شکل بود که هر چی دانش آموزی بیشتر در معرض امواج رادیویی قرار بگیره کیفیت حافظه‌ش به همون اندازه تخریب میشه. نکته جالب اینجا بود که دیدن اونایی که اکثرا از گوش راست برای صحبت با تلفن استفاده می‌کردن حافظه کلامی و اونایی که از گوش چپ استفاده می‌کردن به مرور زمان حافظه تصویریشون کم میشد.

توصیه کلی این تحقیق این بود که موبایل و وای‌فای رو تا اونجایی که می‌تونین از خودتون دور نگه دارین و در مواقع غیر ضروری حتما اونها رو خاموش کنین.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=8679
  • منبع : organicminded.org

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.