• امروز : پنج شنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
کل اخبار 6450

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

11
در راستای تعامل وهمکاری های رسانه ای صورت گرفت؛

بررسی ظرفیت های تعاملی حوزه و رسانه در نشست صدای حوزه با اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه

  • کد خبر : 35679
  • 22 دی 1400 - 12:12
بررسی ظرفیت های تعاملی حوزه و رسانه در نشست صدای حوزه با اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه
در راستای تعامل و همکاری های رسانه ای، جلسه ای صمیمی با حضور سردبیر پایگاه خبری صدای حوزه و مدیر اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه در محل این اندیشکده برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی صدای حوزه، در راستای تعامل و همکاری های رسانه ای، نشستی صمیمی با حضور حجت الاسلام محمدلو، سردبیر پایگاه خبری صدای حوزه، حجت الاسلام وکیلی، مدیر اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه و حجت الاسلام فاخری، مسئول هیئت های اندیشه ورز اندیشکده، در دفتر  اندیشکده مذکور برگزار گردید.

حجت الاسلام وکیلی در ابتدای این جلسه، خاطرنشان کرد اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه، زمینه همکاری با مجموعه های رسانه ای حوزوی را فراهم کرده است و با توجه به رابطه نزدیکی که با مراکز تولید فکر و ایده در حوزه دارد، درصدد است مجموعه های رسانه ای را با این مراکز تولید فکر، آشنا نماید و بستر تعاملات آن ها را فراهم آورد.

وی افزود، اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی در این راستا اقدامات بسیاری صورت داده است که از جمله آنها می توان به رصد، ارتباط و تعامل نخبگانی با طلاب صاحب خلاقیت و ایده، جمع آوری، ساماندهی و بهره برداری از مجموعه طرح های مراکز مختلف و برگزاری نشست های مدیران میانی ذیل معاونت های حوزه اشاره کرد.

مدیر اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه گفت: اسناد راهبردی و طرح های تحولی حوزه مانند طرح آمایش، درختواره رشته‌های تخصصی، کارویژه های حوزه و روحانیت، برنامه چشم انداز ۵ ساله و… همگی در اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی جمع آوری شده است و بسیار مطلوب است که این اسناد و طرح ها از طریق رسانه های شناخته شده و مرجع حوزوی مانند پایگاه خبری صدای حوزه، به گوش طلاب و بدنه حوزه برسد.

در ادامه این نشست، حجت الاسلام محمدلو خاطرنشان کرد فلسفه فعالیت های پایگاه خبری صدای حوزه، کمک به مجموعه حوزه علمیه، از سازمان حوزه تا بدنه طلاب است که با یک نگاه تحلیلی-انتقادی و به دور از تعارفات کلیشه ای و معذورات سازمانی به این ماموریت می پردازد. راهبرد صدای حوزه، تصویرسازی صحیح از حوزه و روحانیت، هم در بدنه حوزه و هم در سطح جامعه است.

وی بیان کرد پایگاه خبری صدای حوزه آمادگی دارد که حلقه واسطی برای رساندن دغدغه ها و حرف های نگفته بدنه طلاب به مسئولین حوزوی باشد و از طرفی نیز پاسخ ها و حرف های مسئولین را به بدنه حوزه انتقال دهد. 

سردبیر صدای حوزه افزود: این پایگاه خبری، در آستانه یکسالگی فعالیت های خود، با استقبال خوبی هم از طرف بدنه طلاب و هم از طرف مسئولین و اساتید حوزه مواجه بوده است و دغدغه های مهم و به روز حوزه را در قالب پرونده های مختلف دنبال کرده است. موضوعات معیشت طلاب، نظام آموزشی حوزه -به خصوص حوزه خواهران- و ارتباط مستقیم بدنه حوزه با مسئولین، از اهم پرونده های صدای حوزه بوده است و در حال حاضر نیز پرونده هایی نظیر کارآمدی ائمه جمعه، موقوفات حوزوی و موضوع جمعیت را در دست اقدام دارد.

در انتهای این جلسه، حجت الاسلام فاخری، مسئول هیئت های اندیشه ورز اندیشکده خاطرنشان کرد هرچند پرداختن به آسیب ها و نقاط ضعف بخشی از کار رسانه هاست؛ اما چه خوب است که مسائل مختلف در رسانه ها ریشه ای تر بررسی شوند. رسانه ها مسئولین را رصد کنند تا آن اشتباهاتی که ناشی از فکر و بینش غلط است ریشه یابی شود؛ به عنوان مثال یکی از مشکلات سازمان ها تمرکزگرایی برخی مدیران است که رسانه ها می توانند با پرداخت مناسب و ریشه ای به چنین نقاط ضعفی، از آسیب های آن جلوگیری نمایند.

مطالب مرتبط: 

شناسایی استعدادهای برتر حوزوی

نشست سردبیر صدای حوزه با مدیر اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=35679

مطالب مرتبط

26اسفند
نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری
در اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی مطرح شد؛

نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری

22اسفند
امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.