• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل اخبار 6456

صدای حوزه امروز

اطلاعیه جذب “کارمند طلبه” برای یک مسجد یا جذب پیمانکار همه فن حریف؟!/ از توانایی مداحی و بیان احکام تا مسئولیت نظافت سرویس های بهداشتی! تصویر پسر اوس موسی الگویی خوب برای معرفی یک طلبه و روحانی از حکمرانی فقهی تا فقه حکمرانی/ حکمرانی فقهی و انعطاف در برابر تکثرها داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه

14

معایب “تک سهم” شدن را بشناسید

  • کد خبر : 24747
  • 20 شهریور 1400 - 12:49
معایب “تک سهم” شدن را بشناسید
کارشناس بازار سرمایه در رابطه با مفهوم تک سهم شدن گفت: تک سهم به این مفهوم است که سهامدار هر چه پول دارد به خرید یک سهم اختصاص دهد.

به گزارش صدای حوزه، هومن عمیدی کارشناس بازار سرمایه در رابطه با مفهوم تک سهم شدن گفت: تک سهم به این مفهوم است که سهامدار هر چه پول دارد به خرید یک سهم اختصاص دهد.

وی افزود: زمانی که سهامداران سبد سهام تشکیل می‌دهند، اگر عمده یا همه پولشان را به خرید یک سهم اختصاص دهند تک سهم شده و ریسک بسیاری را متحمل می‌شوند.

این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که آیا تک سهم شدن برای همه افراد اقدامی نادرست است؟ بیان کرد: تک سهم شدن کاملا اقدام پر ریسکی است، به همین علت برای افراد تازه کار اصلا مناسب نیست و به افرادی که سالیان طولانی در بازار سرمایه تجربه معاملات دارند و به نوعی حرفه‌ای هستند نیز توصیه نمی‌شود.

عمیدی در رابطه با میزان ریسک تک سهم شدن افزود: افرادی که تک سهم می‌شوند، بیشترین میزان ریسک را به دارایی و ثروتشان وارد می‌کنند، معمولا افراد با تجربه به اندازه کافی اطلاع دارند که اقدام به تک سهم شدن نکنند و شاید در کل سال‌های معاملاتی خود، یکبار تصمیم به تک سهم شدن بگیرند.

در ۹۹ درصد مواقع تک سهم شدن ضررهای سنگینی را به افراد تحمیل می‌کند

وی افزود: اگر افراد با تجربه و حرفه‌ای بازار سرمایه اقدام به تک سهم شدن کنند احتمالا اطلاعات بسیار قوی و مطمئنی دارند و حتی ممکن است در بعضی مواقع به اطلاعات رانتی دسترسی داشته باشند و بر اساس این اطلاعات رانتی تک سهم ‌شوند، اما در کل تک سهم شدن اقدام نادرستی است و در ۹۹ درصد مواقع موجب ضرر شدید سهامداران می‌شود، بنابراین بهتر است از این اقدام صرفه نظر کرد.

عمیدی در رابطه با انگیزه افراد از تک سهم شدن گفت: افراد به منظور کسب سود بیشتر و حس سوداگری دست به تک سهم شدن می‌زنند، ولی در ۹۹ درصد مواقع ضررهای شدیدی متحمل می‌شوند؛ بنابراین رشد آهسته خیلی بهتر است و سهامداران باید پرتفوی خود را از صنایع مختلف تشکیل دهند و پول خودشان را بین سهام‌های مختلف توزیع کنند.

وی در رابطه با مدیریت پرتفوی افزود: سهامداران باید برای خود یک سبد سهام تشکیل دهند که در این سبد سهام چند سهم با نسبت‌ها و وزن‌های متفاوت وجود داشته باشد.

این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که معایب تک سهم شدن چیست؟ بیان کرد: یکی از معایب تک سهم شدن این است که اگر نماد متوقف و غیر معاملاتی شود، پول افراد بلوکه می‌شود.

وی در پایان عنوان کرد: یکی دیگر از معایب این است که اگر یک اتفاق نامناسبی برای شرکت بیفتد و قیمت سهام آن شرکت اُفت پیدا کند، افرادی که فقط سهام این شرکت را در پرتفویشان دارند، به شدت ضرر می‌کنند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=24747
  • منبع : mashreghnews.ir

مطالب مرتبط

31فروردین
انتشار صورت مالی ۳۱۳ شرکت دولتی در سامانه کدال
06فروردین
بلایی که دولت “تدبیر و امید”بر سر بورس آورد!
به بهانه حال خراب این روزهای بازار سرمایه؛

بلایی که دولت “تدبیر و امید”بر سر بورس آورد!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.