• امروز : جمعه - ۷ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 27 December - 2024
کل اخبار 6348

صدای حوزه امروز

لازم است مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه‌های علمیه ایجاد شود همچنان برای تبلیغ نقشه جامعی وجود ندارد / تحولات عظیم و شگرفی در دنیا رخ داده و نهاد تبلیغ دین را دچار سختی کرده است! پوکر کی حلال میشه؟! حل و فصل جن عاشق توسط طلبه بلاگر! “رقص” در سینمای قبل و بعد از انقلاب به روایت یک طلبه! ابتکار عمل آیت الله حائری یزدی در بازسازی حوزه علمیه قم در شرایط رو به اضمحلال حوزه در ستایش تبلیغ عشایری!/ عکس نوشته شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد! اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزه‌های علمیه به عنوان عالی‌ترین نهاد حوزوی انتخاب شدند روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب! فرهنگ کلان گفتارها: نهادهای گفتار جمعی ساز! تصویرسازی منفی و مستمر اینترنشنال از حوزه و روحانیت جزئیات برنامه‌های آموزشی حوزه علمیه قم

14
خانواده و سبک زندگی؛

زن و شوهرهای موفق چگونه دعوا می کنند؟!

  • کد خبر : 37784
  • 13 بهمن 1400 - 16:50
زن و شوهرهای موفق چگونه دعوا می کنند؟!
در تمام زندگی های زناشویی دعوا و جر و بحث وجود دارد اما قوانینی هم وجود دارد که رعایت آنها به شما در حل کردن مسائل کمک زیادی می کند.

در تمام زندگی های مشترک دعوا و بگو مگو وجود دارد. مشاجره و دعوا بین زن و شوهر به دلیل اختلافات متعددی به وجود می آید و اگر همه زوجین قوانین دعوا و مشاجره را رعایت کنند، بگومگوهای بدون خشم و توهین آسیبی به بدنه رابطه نمی‌زند بلکه به قول قدیمی ها نمک زندگی است.

اگر شما هم اهمیت زیادی برای زندگی مشترک خود قائل هستید و دوست ندارید با یک دعوا و مشاجره پایه های زندگی مشترکتان سست شود، قوانینی که در ادامه این بخش از خانواده پلاس نمناک آورده ایم را مطالعه نمایید.

مرور گذشته ها ممنوع

یکی از مواردی که زوجین باید در زمان مشاجره رعایت کنند این است که باید تنها در مورد همان موضوع مورد اختلاف خود بحث نمایند و هرگز نباید مسائل گذشته را پیش بکشند.

در هنگام دعوا پیش کشیدن مسائل قدیمی و گذشته اشتباه است زیرا دعوا را شعله ورتر خواهد نمود پس زمان بگومگو فقط احساس‌تان را در رابطه با همان موضوع بیان کنید. یادآوری ناراحتی‌های قدیمی نه تنها مشکلی را حل نکرده بلکه مسائل را پیچیده‌تر و غیرقابل حل می‌کند.

توهین به خانواده ها ممنوع

دومین قانون در زمان مشاجره و دعوا این است که نباید به خانواده ها توهین کنید. به یاد داشته باشید خانواده همسرتان چه خوب و چه بد جزوی از هویت او هستند و اگر شما به آنها توهین نمایید،هویت همسرتان را زیرسؤال برده‌اید.

حتی تمسخر قرار دادن و شوخی با خانواده همسرتان نیز اشتباه است و اگر همسرتان هم واکنشی نشان نداده و ناراحتیش را بروز ندهد، این کار شما او را از درون خرد کرده و شخصیتش را دچار آسیب می سازد. همچنین در دعوای زن و شوهری مقابل به مثل نکنید و اشتباهات و توهین طرف مقابل را با اشتباه جبران نکنید.

دعوا کردن جلوی کودکان ممنوع

یکی دیگر از قوانین دعوا این است که نباید در مقابل کودکان دعوا کنید. دعوا و مشاجره در مقابل کودک سبب می شود او از یکی از والدین خود بیزار شود.

همچنین کودک نمی تواند دعوای پدر و مادرش را به زودی از یاد ببرد و دچار احساساتی مانند ترس و وحشت می شود پس فراموش نکنید که هیچ وقت مقابل کودکتان به بحث و دعوا نپردازید.

بی احترامی و توهین ممنوع

در زمانی که با همسر خود دعوا و بحث می کنید بهتر است از کلمات درست استفاده کنید تا بتوانید موضوع مورد بحث خود را حل و فصل نمایید. هنگام بگو مگو با همسر تنها نکات منفی او را به یاد نیاورید و به دورازهرگونه منفی‌نگری، نکات مثبت همسرتان را دیده و قبل از بیان نظر و دیدگاه خودتان، در کمال احترام به حرف‌های او گوش دهید.

هیچگاه به همسرتان توهین نکنید زیرا ناسزا و توهین به همسر تاثیرات طولانی مدتی را بر روح و روان او خواهد گذاشت.

کلی گویی ممنوع

اگر می خواهید بحث و دعوای شما ادامه دار و طولانی نشود، در مشاجره و گفتگو از واژه های کلی مانند “هیچ وقت” یا “همیشه” استفاده نکنید و اگر از همسرتان شکایتی دارید، به جای کلی‌گویی، از واژهای جزئی تر مثلا به جای تو همیشه این کار را می کنی بگویید تو بعضی وقت ها این کار را انجام می دهد، اینگونه منظور یکدیگر را بهتر و واضح تر متوجه شده و مشکل ایجاد شده را برطرف می کنید.

وسط کشیدن پای خانواده ها ممنوع

سعی کنید مشکلاتتان را خودتان حل کنید و پای خانواده ها را به بحث ها و مشاجره های خود باز نکنید زیرا این کار مشکلی را حل نخواهد کرد، بلکه مشکلاتتان را بیشتر خواهد نمود زیرا ممکن است شما بحث وحرف های همسرتان را فراموش کنید اما بحث و حرف های همسرتان در ذهن خانواده همسرتان باقی خواهد ماند.

همچنین بعد ازعادی شدن اوضاع بین زن و شوهر، ممکن است زوجین در نگاه دیگران کوچک شده و اختلافات خانواده‌ها نیز ادامه‌دار شود. اگر توانیی حل اختلافتان را ندارید حتما از مشاور کمک بگیرید.

قهر کردن ممنوع

بعد از دعوا و مشاجره قهر نکنید. قهر کردن سبب می شود احیای رابطه سخت‌تر شود پس شما در اوج درگیری نباید اجازه دهید ریزترین پیوندها قطع شود. بعد از دعوا شام و ناهار نپختن و نخوردن نداریم و باید تمامی اعضا کنار هم غذا بخورند.

هیچ کدام از زوجین نباید جای خواب خود را از هم جدا کنند. سلام و خداحافظی الزامیست. یک قانون نیز می توانید تعیین کنید هر کس برای آشتی پیش قدم شد، طرف مقابل باید برای او کادو بخرد.

نکات زیر را در دعوا زن و شوهری در یاد داشته باشید:

در اوج دعوا باید حواس‌تان باشد با کسی که سال‌ها و ماه‌ها خاطره دارید قرار نیست مثل دیگران درگیری پیدا کنید و در نهایت قرار است با هم زندگی کنید.

بهتر است در دعوا بر خشم خود مسلط شوید و ناراحتی تان را بدون تیکه و کنایه بیان کنید.

تمایل خود را برای حل مشکلات به همسرتان نشان دهید و پیشنهاد و راهکارهای مناسبی را ارائه دهید.

هنگامی که با همسرتان به جر و بحث می پردازید نباید او را مسخره و ترور شخصیت کنید و باید روی مشکلاتتان تمرکز نمایید.

مراقب باشید که حرفی نزنید و کاری را انجام ندهید که بعدا پشیمان شوید و نتوانید آسیب های آن را جبران کنید.

یک گفت وگوی آرام بدون دلخوری می تواند مشکلات را کمتر کند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=37784
  • منبع : نمناک

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. ببخشید. پایگاه شما حوزوی هست. به نظر درست نیست عکس خانمی که لاک زده رو اون هم در چنین مطلبی بذارید.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.