• امروز : چهارشنبه - ۸ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 30 July - 2025
کل اخبار 6532

صدای حوزه امروز

آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد!

11
رییس جامعه روحانیت مبارز:

برخی آقایان از تخریب جامعه روحانیت مبارز با نیم‌قرن سابقه دست بکشند

  • کد خبر : 6829
  • 26 اسفند 1399 - 14:57
برخی آقایان از تخریب جامعه روحانیت مبارز با نیم‌قرن سابقه دست بکشند
شأن و منزلت جامعه روحانیت مبارز با نیم‌قرن فعالیت و این سابقه درخشان نباید با برخی از اظهارات غلط و نسنجیده زیر سوال برود. من امیدوارم این رویه اشتباه اصلاح شود و این عزیزان از تخریب دست بکشند و تعارض گویی نکنند و در عمل به وحدت و همدلی کمک کنند.

به گزارش صدای حوزه، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی در نشست رونمایی از سامانه شورای وحدت اصولگرایان با اشاره به اهمیت وحدت در انتخابات پیش‌رو، بر تلاش برای ایجاد همگرایی در جمع نیروهای انقلاب تاکید کرد و افزود: حرکت جامعه روحانیت مبارز اجابت درخواست تشکل‌ها، گروه‌ها و احزاب انقلابی در مقطع حساس کنونی بود.
رییس جامعه روحانیت مبارز در مورد اتحاد بین شورای وحدت و شورای ائتلاف نیز گفت: هر دو مجموعه هدف خود را ایجاد وحدت عنوان کرده‌اند و البته به عنوان یک مقوله مهم به آن پرداخته اند اما باید مراقب برخی از اقدامات و سخنانی که خدشه بر این اصل وارد می کند، باشند.

موفقیت در انتخابات مجلس حاصل همراهی همه جریان‌ها و احزاب انقلابی بود

موحدی کرمانی با انتقاد از مواضع دوگانه برخی از فعالان سیاسی در شورای ائتلاف، یادآور شد: توصیه می‌کنم برخی تجربه انتخابات مجلس سال گذشته را به نفع خود مصادره به مطلوب نکنند و آن را به عنوان یک موفقیتی که خود ایجاد کرده‌اند قلمداد نکنند. اعضای شورای ائتلاف توجه داشته باشند اگر سال گذشته در انتخابات توفیقی حاصل شد محصول همراهی همه جریان ها و احزاب انقلابی بود.

وی تصریح کرد: پس شأن و منزلت جامعه روحانیت مبارز با نیم‌قرن فعالیت و این سابقه درخشان نباید با برخی از اظهارات غلط و نسنجیده زیر سوال برود. من امیدوارم این رویه اشتباه اصلاح شود و این عزیزان از تخریب دست بکشند و تعارض گویی نکنند و در عمل به وحدت و همدلی کمک کنند.

رییس شورای وحدت اصولگرایان اظهار کرد: به نظر می‌رسد با مذاکراتی که در حال انجام است بتوان در آینده نزدیک شاهد وحدت و یکپارچگی نیروهای انقلاب باشیم و مقرر شده عزیزان شورای وحدت و شورای ائتلاف بنشینند و اختلافات را رفع کنند.

رئیس جامعه روحانیت مبارز گفت: ما حضور فعال و کمک بی دریغ به همگرایی نیروهای انقلاب در جریان انتخابات را وظیفه و تکلیف خود می‌دانیم و همه گروه‌ها و تشکل‌های دلسوز و انقلابی را محترم می‌شماریم و معتقدیم رقابت در عرصه انتخابات باید به شکل سالم و بدون تخریب انجام شود تا مردم با شناخت اصلح در انتخابات شرکت کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=6829
  • منبع : ایسنا

مطالب مرتبط

28اسفند
این تجمعات قانونی است/ این افراد به اسم عدالتخواهی همه مسئولان کشور را متهم به فساد کردند
یادداشتی به بهانه تجمع افرادی در مقابل مجلس شورای اسلامی در حمایت از قانون حجاب؛

این تجمعات قانونی است/ این افراد به اسم عدالتخواهی همه مسئولان کشور را متهم به فساد کردند

31خرداد
ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار اعضای انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم مطرح کرد؛

ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.