• امروز : جمعه - ۳۰ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 21 November - 2025
کل اخبار 6617

صدای حوزه امروز

نشست علمی پیرامون اندیشه سیاسی میرزای نائینی قدردانی از خدمات تاریخی و اثرگذار تیپ امام جعفر صادق علیه‌السلام/ تأکید بر همکاری و تدوین برنامه مشترک فقه الجهاد/ امنیت و آسایش در پرتو مبارزه و اِعمال قدرت رسالت حوزه علمیه، تمدن‌سازی یا مجتهدپروری نگاهی به نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف نظام آموزشی و منابع درسی حوزه علمیه نجف تبیین تفاوت‌های میان استنباط فقهی رایج و استنباط معارف تبلیغی وقتی تبلیغ دین، اولویت اول یک روحانی می شود! افتتاحیه گردهمایی آموزشی-توجیهی معاونین تبلیغ استان‌ها و رابطین خواهر مدارس امین بیانیه ی حوزه علمیه کرمان جهت برخورد قانونی با عوامل و مسببان این هنجارشکنی امتدادهای کلامی و الهیاتی غزه! آگهی انجام نماز و روزه و نوشتن وصیت نامه و خواندن زیارت عاشورا و خواندن اذکار مخصوص برای رسیدن به حاجات و انجام مشاوره توسط یک امام جماعت! بحران جذب در حوزه؛ وقتی ۱۶۰ هزار طلبه، سفیران خاموش‌اند اعتراض صریح مداح معروف به موازی کاری نهادهای تبلیغی و لزوم طرحی نو!

9
عامل قتل امام جماعت مسجد باغ فیض:

بیکاری و مشکلات روانی مرا به اینجا رساند!

  • کد خبر : 47519
  • 12 مهر 1404 - 12:54
بیکاری و مشکلات روانی مرا به اینجا رساند!
ضارب ۴۳ ساله که به نظر می رسید هشیاری کاملی ندارد، بعد از انتقال به بیمارستان و بهبودی نسبی، با معرفی خودش به عنوان دکتر داروساز، انگیزه‌اش را از این جنایت بیکاری و مشکلات مالی بیان کرد:

به گزارش صدای حوزه، دکتر داروسازی که با حمله به امام جماعت مسجد بقیهالله او را به قتل رسانده، مدعی شده با خوردن ۱۰۰ قرص قصد خودکشی داشته است. ادامه حرف های این قاتل را در ادامه مطالعه می نمایید:

ظهر پنجشنبه گذشته نمازگزاران در مسجد بقیه‌الله محله باغ فیض تهران برای اقامه نماز آماده می شدند که ناگهان مرد جوانی با دو چاقو در دست از میان جمعیت خود را به امام جماعت موقت مسجد رساند و وی را مجروح کرد. حاضران که در ثانیه های نخست از دیدن این صحنه شوکه شده بودند، جلو رفته و ضارب را دستگیر کردند. آنها بلافاصله با اورژانس و پلیس تماس گرفتند و لحظاتی بعد امدادگران وارد مسجد شدند.

با انتقال امام جماعت ۶۵ ساله مسجد به بیمارستان، مرگ وی تأیید و موضوع این جنایت به بازپرس کشیک قتل پایتخت و تیم بررسی صحنه اعلام شد. با حضور تیم تحقیق در محل، متهم که حالت عادی نداشت به بیمارستان  منتقل شد.

خوردن ۱۰۰ قرص برای خودکشی

ضارب ۴۳ ساله که به نظر می رسید هشیاری کاملی ندارد، بعد از انتقال به بیمارستان و بهبودی نسبی، با معرفی خودش به عنوان دکتر داروساز، انگیزه‌اش را از این جنایت بیکاری و مشکلات مالی بیان کرد:

* چرا دست به این جنایت زدی؟   

به خاطر اینکه آرزوهایم سرکوب شده است و کلی حسرت در زندگی‌ام دارم. تا سه سال قبل کار می‌کردم و برای خودم کسی بودم، اما به خاطر یک‌سری مشکلات از کار اخراجم کردند و من هم کینه به دل گرفتم.

* بعد از آن دیگر کار نکردی؟   

می‌خواستم کار کنم اما کار نبود و مشکلات اقتصادی روز به روز بیشتر می‌شد.

* مقتول را می‌شناختی؟   

نه. اولین‌بار بود او را می‌دیدم.

* پس چرا او را کشتی؟   

از نظر روحی به هم ریخته بودم. مدام با خودم می‌گفتم این همه سال درس خواندم، با این همه هوش و ذکاوت سه سال است که بیکارم. همین مسأله باعث شد مشکل اعصاب و روان پیدا کنم و به فکر انتقام‌گیری از افراد باشم. برایم هم فرقی نمی‌کرد چه کسی باشد. روز حادثه ۱۰۰ عدد قرص خوردم تا بعد از جنایت خودم هم بمیرم اما زنده ماندم.

* ازدواج کرده‌ای؟   

نه. مجردم.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=47519

مطالب مرتبط

27آبان
قدردانی از خدمات تاریخی و اثرگذار تیپ امام جعفر صادق علیه‌السلام/ تأکید بر همکاری و تدوین برنامه مشترک
دیدار فرمانده تیپ مستقل ۸۳ روحانیون رزمی ـ تبلیغی امام جعفر صادق علیه‌السلام و تعدادی از معاونت‌های ایشان، با آیت‌الله اعرافی؛

قدردانی از خدمات تاریخی و اثرگذار تیپ امام جعفر صادق علیه‌السلام/ تأکید بر همکاری و تدوین برنامه مشترک

26آبان
زندان، میدانِ مطهری نبود: آخوند شاهنشاهی یا آخوند زیرک؟!
یادداشتی در واکنش به سخنان ابراهیم فیاض نسبت به شهید مطهری؛

زندان، میدانِ مطهری نبود: آخوند شاهنشاهی یا آخوند زیرک؟!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.