به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجتالاسلام محمد شهگلی از تاریخ ۸ مرداد ۱۴۰۲ وارد مسجدی در شهرستان اسدآباد همدان شد با قدمتی ۴۰ ساله و زیربنای ۱۳۰۰ متر؛ اما به رغم چنین سابقهای، فعالیتهای منسجم و تشکیلاتی در آن وجود نداشت. پس از ورود او، با تشکیل شورای فرهنگی مسجد و دعوت از تمامی ارکان مسجد، زمینهای برای تحول فراهم شد. این اقدام نه تنها نقطهعطفی در فعالیتهای مسجد بود، بلکه به احساس همبستگی و مشارکت اهالی نیز کمک شایانی کرد.
برگزاری مراسمهای ملی و مذهبی بهصورت باشکوه و دعوت از قاریان برجسته کشوری در محافل قرآنی ماهیانه، رونق بخش فعالیتهای فرهنگی و معنوی مسجد شد. این برنامههای جذاب و آموزنده موجب شکوفایی استعدادهای قاریان جوان و نوجوانان میشود.
در کنار فعالیتهای فرهنگی، حجتالاسلام شهگلی به امور عمرانی نیز توجه دارد. او با تلاشهای خود و برنامهریزیهای دقیق به دنبال خودکفایی اقتصادی مسجد بود؛ بهگونهای که برخی از فعالیتهای عمرانی مسجد در سطح شهرستان سر و صدای زیادی به پا کرده و توجه همگان را جلب کرد.
از سال ۱۴۰۱ حجتالاسلام شهگلی بهطور مستمر در عرصه مسجدداری حضور داشته و علاوه بر تبلیغ معارف اسلام و اهل بیت(ع)، غالب سخنرانیهای خود را به موضوع جهاد تبیین اختصاص داده است.
بخش بانوان نیز در فعالیتهای مسجد نقش مهمی ایفا میکند. آنها هر هفته حداقل یک جلسه حلقههای قرآنی دارند و در برگزاری مناسبتهای مختلف فعالانه مشارکت میکنند. این تعامل و کار گروهی به تقویت روحیه همدلی و مشارکت در جامعه کمک میکند.
راهاندازی گروه سرود و پخش فیلمهای آموزنده، زمینهساز فعالیت جوانان و نوجوانان در مسجد شده است. در مجموع، حاج آقای شهگلی با دیدگاهی روشن و امیدوار به آینده، به دنبال خلق فضایی پویا در مسجد است که در آن نه تنها به ترویج دین، بلکه به ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی اهالی نیز پرداخته میشود.