• امروز : شنبه - ۱ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 23 August - 2025
کل اخبار 6541

صدای حوزه امروز

موسیقی عرفانی، عرفان موسیقی مسأله اینست پاسخ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به بیانیه تسلیم جبهه اصلاحات نقدی بر نقد بی پرده خانم اسماعیل زاده به صحبت های استاد پناهیان در باب امر به معروف و نهی از منکر طلبه خبرنگاری که شیفته آموختن بود / روزت مبارک محمد جان! عدالت آموزشی و چالش‌های ساختاری در حوزه علمیه از منظر استاد وکیلی آیا انبیای الهی مشاهده این همه رنج و مصیبت مردم مظلوم غزه را تحمل می کردند؟ کانون‌های عظیم تبلیغی؛ مأموریت‌های سه‌گانه و واقعیت امروز خطر جایگزینی اجتماعی در کمین روحانیت حوزه علمیه و تابلوی ایست پست‌مدرنیسم جامعه از کارِ حوزه بی‌خبر است تجلیل مدیران حوزه‌های علمیه کشور از حماسه‌آفرینی ملت ایران و تاکید بر حمایت تام از نظام و رهبری گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند

11
جای خالی شبکه ملی اطلاعات؛

هک تابلوهای ترافیکی اصفهان همراه با حمله سایبری به شبکه توزیع بنزین

  • کد خبر : 29367
  • 05 آبان 1400 - 10:39
هک تابلوهای ترافیکی اصفهان همراه با حمله سایبری به شبکه توزیع بنزین
از حدود ساعت 11 صبح امروز در شهرهای مختلف کشور از جمله پایتخت پمپ‌های بنزین به دلیل مشکلات نرم افزاری تعطیل شد، همزمان تابلوهای ترافیکی شهر اصفهان نیز مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حدود ساعت ۱۱ صبح بود که از نقاط مختلف کشور خبر رسید به علت ناتوانی دستگاه‌های نازل بنزین در پمپ بنزین‌های کشور از جمله تهران و کلانشهرهایی نظیر اصفهان، شیراز و مشهد در تشخیص کارت‌های سوخت پمپ‌های بنزین به حالت تعطیل درآمده است.

همزمان با این اتفاق که مسؤولان تلاش می‌کردند آن را تنها یک ایراد نرم افزاری معرفی کرده و از به کارگیری عبارت حمله سایبری پرهیز کنند، اما هک تابلو‌های ترافیکی شهر اصفهان و نمایش داده شدن عبارت‌ها و جملاتی مربوط به مسأله نبود بنزین و شعارهای جریان برانداز موجب شد تا احتمال حمله سایبری به سامانه سوخت رسانی کشور تقویت شود اگرچه در همان ساعات ابتدایی خبرگزاری ایسنا خبر از حمله سایبری داد و کمی بعد این خبر از روی سایت این خبرگزاری حذف گردید و ایسنا توضیح داد که انتشار این خبر به علت حمله سایبری به این خبرگزاری بوده است!

از نکات قابل توجه پیرامون ماجرا نشان دادن عدد «۶۴۴۱۱» بر روی صفحه نمایش مربوط به کارت سوخت نازلهای بنزین پمپ‌های بنزین است که اگر چه رسانه‌های معاند تلاش کردند آن را مرتبط با شماره تلفن دفتر رهبر معظم انقلاب بدانند اما بررسی ها نشان می‌دهد این عدد مربوط به یک پمپ بنزین بین جاده‌ای در بیابان‌های عربستان سعودی است.

پایگاه خبری نورنیوز رسانه نزدیک به شورای عالی امنیتی ملی نیز خبر از حمله سایبری داد تا نشانه‌های یک حمله سایبری هماهنگ شده در آستانه فتنه بنزینی دولت بنفش بیش از پیش آشکار بشود، برخی کاربران فضای مجازی مدعی شده‌اند این یک حمله سایبری گسترده و دنباله‌دار تحت عنوان «هزار خنجر» با طراحی و مدیریت اسرائیل و حمایت‌های عربستان سعودی است.

آنچه مشخص است جای خالی شبکه ملی اطلاعات در کشور  بیش از پیش حس می‌شود، البته شبکه ملی اطلاعات نه صرفا برای مردم بلکه برای سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خدمت رسان به جامعه برای مصون ماندن از حملات سایبری و بروز مشکلات در سطح کشور و ارتقا امنیت ملی که باید یک تأمل ویژه از سوی نهادهای مربوطه در این خصوص صورت بگیرد.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=29367

مطالب مرتبط

10آبان
آمریکا و صهیونیست‌ها عامل حمله سایبری به سامانه های سوخت/ جنگ سایبری زیرساختی آغاز شده است
08آبان
مقایسه عملکرد ایران با آمریکا در مواجهه با یک بحران سوختی
در پی حمله هکرها به سامانه های سوختی صورت گرفت؛

مقایسه عملکرد ایران با آمریکا در مواجهه با یک بحران سوختی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.