• امروز : چهارشنبه - ۱۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025
کل اخبار 6448

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

13
هشدار حجت الاسلام کاشانی؛

سخنان مولوی عبدالحمید تکفیری‌ها را به سوریه‌سازی ایران امیدوار می‌کند

  • کد خبر : 2589
  • 25 بهمن 1399 - 9:51
سخنان مولوی عبدالحمید تکفیری‌ها را به سوریه‌سازی ایران امیدوار می‌کند
حجت الاسلام کاشانی معتقد است که اظهارات اخیر مولوی عبدالحمید، تکفیری‌ها را نسبت به سوریه سازی ایران امیدوار می‌کند.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام حامد کاشانی در صفحه شخصی خود به اظهارات اخیر مولوی عبدالحمید، امام‌جمعه اهل سنت شهر زاهدان با هشتک هشدار واکنش نشان داد و نوشت: سخنان اخبر آقای عبدالحمید تبعات امنیتی جدی دارد.

وی معتقد است که این اظهارات، تکفیری‌ها را به سوریه سازی ایران امیدوار می‌کند و برخی بازیگران حریص سیاسی را به طمع صف بندی‌های انتخابات 1400 در این امور حساس مسامحه کار تحریک عواطف مذهبی به این شکلی که آقای عبدالحمید دارد می‌کند، زمینه شق عصای مسلمین است.

گفتنی است، مولوی عبدالحمید اخیراً در اظهاراتی ضمن نادیده گرفتن قانون اساسی، خواسته بود که برای انتخابات ریاست جمهوری اهل سنت نیز کاندیدا شوند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=2589

مطالب مرتبط

20اسفند
آشنایی با علوی‌ها و دروزی‌های سوریه و لبنان
در گفت‌وگو با مؤلف موسوعۀ «العلویون هم اتباع اهل‌بیت(ع)» مطرح شد؛

آشنایی با علوی‌ها و دروزی‌های سوریه و لبنان

17آذر
نکاتی درباره شناخت گره های کور در سوریه…
31خرداد
ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار اعضای انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم مطرح کرد؛

ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.