• امروز : سه شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 April - 2025
کل اخبار 6448

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

16
یادداشتی در باب مصاحبه اخیر فاضل میبدی پیرامون روحانیت؛

معیشت‌ طلاب، مفهومی پوششی در خدمت اندیشه سکولاری چون میبدی

  • کد خبر : 35114
  • 14 دی 1400 - 21:50
معیشت‌ طلاب، مفهومی پوششی در خدمت اندیشه سکولاری چون میبدی
ظاهر و مرکزیت در متن صحبت‌های میبدی، تنگناهای معیشتی طلاب بوده که باعث شده، عده ای به اسنپ رو آورند و عده ای سرایداری کنند. در بخش دیگری از صحبت های این روحانی دگراندیش! و طرفدار برجام و روحانی، آمده است که مردم نسبت به طلاب، تصویر مثبتی ندارند و دلیل این مساله نیز ورود دین و روحانیت به سیاست بوده است.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، یادداشتی در پی مصاحبه جناب فاضل میبدی در مورد طلاب و معیشت و مشکلات طلاب، توسط قاسم حسینی خبرنگار صدای حوزه منتشر شده است که در ادامه مطالعه می نمایید:

اینکه روحانیت سوژه جذاب اینروزهای شبکه های معاندین شده را مدتی است متذکر شده ایم و طرح و دکترین پشت صحنه اش را هم عرض کرده ایم. اما آقای فاضل میبدی اخیرا مصاحبه ای با روزنامه‌ای داشته و نسبت به موضوعاتی پیرامون روحانیت نکاتی را طرح کرده است که باعث شده شبکه رسانه‌های معاند، طلاب و حوزه های علمیه را در بورس خبری خود نگهدارند.

معیشت طلاب، دستاویز مصاحبه فاضل میبدی

ظاهر و مرکزیت در متن صحبت‌های میبدی، تنگناهای معیشتی طلاب بوده که باعث شده، عده ای به اسنپ رو آورند و عده ای سرایداری کنند. در بخش دیگری از صحبت های این روحانی دگراندیش! و طرفدار برجام و روحانی، آمده است که مردم نسبت به طلاب، تصویر مثبتی ندارند و دلیل این مساله نیز ورود دین و روحانیت به سیاست بوده است. در ادامه نیز روضه مکشوفی خوانده که بسیاری از طلاب از ترس فحش خوردن، مععم و ملبس وارد مجامع عمومی نمی‌شوند.

دونکته پیرامون این مصاحبه قابل ذکر است:

۱) اگر هرمنوتیکی به این صحبت‌ها بنگریم و نظریه مرگ مولف را بپذیریم، اصل طرح دغدغه برای معیشت طلاب ستودنی است. اما چه می‌شود کرد که متن از ماتن چندهزار سال قبلش هم جداشدنی نیست چه رسد به ماتن معاصرش که تا همین چندوقت پیش و به گل نشستن معیشت مردم طی هشت سال گذشته هم سخنی نراند و تمام عمر علمی و طلبگی‌اش به سیاست ورزی گذشت نه مردمداری! بقول آن سردبیر معروف روزنامه های زنجیره‌ای شان: اصلاح‌طلبی را به مردم چه کار جز پای صندوق رای.

کسی که دغدغه مردم نداشته حال نگران معیشت طلاب شده است که با توجه به کانتکست و منظومه فکری و رفتاری کاملا سیاسی‌اش که برای آزادی فریاد زدند ولی برای عدالت هرگز، واقعا قابل باور نیست.

۲) پل زدن میان معیشت ضعیف طلاب و جدایی روحانیت از سیاست و استقلال حوزه‌های علمیه بعنوان راهکار مساله، بیشتر شبیه عوام فریبی و گفتارهای پوپولیستی است که در خدمت ذهن و اندیشه سکولار جناب میبدی قرار گرفته است. در واقع دال مرکزی مصاحبه، توجیه و تئوریزه کردن سکولاریسم بود و معیشت طلاب فقط یک مفهوم پوششی!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=35114
  • نویسنده : قاسم حسینی

مطالب مرتبط

24اسفند
تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه
در گفتوگو با استاد و تاریخ پژوه حوزوی مطرح شد؛

تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه

27اردیبهشت
تفقه در دین صرفا فقه مصطلح در حوزه نیست/ طلاب نباید به دروس معمول حوزه بسنده کنند/طلاب با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته‌اند!
توصیه های پیشروی دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در عین حرکت کند حوزه به سمت تحول؛

تفقه در دین صرفا فقه مصطلح در حوزه نیست/ طلاب نباید به دروس معمول حوزه بسنده کنند/طلاب با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته‌اند!

10اردیبهشت
اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه
بررسی اجمالی سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی در باب بودجه دولتی حوزه؛

اما و اگرهای بودجه دولتی حوزه علمیه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.