به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجتالاسلام علی حسنیپور، مسئول برگزاری رویداد اتم در استان قم از برگزاری دومین فصل از رویداد کشوری اتم که مخفف «الگوها و تجربههای موفق مردمی» است، در استان خبر داد و گفت: رویداد اتم برنامهای تلویزیونی است که هدف آن شناسایی، معرفی، رشد و تکثیر الگوها و تجربههای موفق مردمی است. در این رویداد جوانان برتر استان قم انتخاب شدند.
او افزود: در این رویداد الگوها و تجربههای موفق افراد و گروههایی که موفق به حل مسئله یا مشکلی در خانه، محله، محل کار، شهر یا حتی کشور به صورت مسئله محورانه و نوآورانه در زمینهها و موضوعات سلامت، تفریح و نشاط، اموزش، مطالبات اجتماعی، ورزش، کسب و کار، خدمات شهری، محیط زیست، سبک زندگی، خیریه، گردشگری و کشاورزی داشتند شناسایی و بهترین افراد در این زمینه مشخص شدند.
حجتالاسلام حسنیپور گفت: هدف برنامـــه اتم این بود که افراد و گروههای ناشناختهای که با دغدغه و جدیت برای حل یک مسئله یا مشکل و ایجاد پیشرفت در نقطهای از ایران عزیز تلاش میکنند را شناسایی و ضمن تقدیر از آنان، زمینه رشد و تکثیر الگوها و تجربههای موفقشان را در سایر نقاط کشور فراهم آورد.
او گفت: در واقع اتم یک برنامه استعدادیابی نیست، چون حل مسائل و مشکلات محله، شهر، کشور و بهبود شرایط و روشها و نگاه نو به موضوعات مختلف، بیش از استعداد، نیازمند دغدغه و پشتکار و تلاش افراد و گروههایی است که صاحب الگوها و تجربههای موفق یا همان اتـــم هستند.
حجت الاسلام حسنیپور ادامه داد: ملاکهای اساسی برای انتخاب هر فرد یا گروه بهعنوان یک اتم، مردمی بودن، قابلیت تکثیر و توزیع بودن اقدامات و شیوه کاری الگوها و نیز شاخصه خلاقیت بود.
این فعال رسانهای گفت: ویژگی خاص این برنامه نداشتن محدودیت در حوزههای فعالیت برای اتمها بود؛ به این شکل که هر شخص یا گروهی که توانسته مسئله یا مشکلی را در هر زمینهای در سطح خانواده، محله، شهر یا کشور با مشارکت دیگران و به شیوهای خلّاقانه حل کند، در این رویداد شرکت کردند.
او بیان کرد: رویداد کشوری اتم با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام و اداره کل ورزش و جوانان استان قم در این استان انجام شد. در این رویداد بیش از ۱۵۰ جوانان قمی شرکت کردند که از بین آنان ۱۳ نفر انتخاب شدند.
حجتالاسلام حسنیپور با اشاره به این که رویداد اتم در ۵ اسفندماه سال ۱۴۰۱ در استان قم برگزار شد، بیان کرد: بعد از داوریهای انجام شده، اخیرا خانم طلبه فاطمه مدلل در حوزه مشاوره و مددکاری و محمدعلی فیروزجاهی در حوزه فعالیتهای جهادی و محرومیتزدایی و حجتالاسلام رضا اسدنژاد در حوزه آموزش و تربیت به عنوان جوانان برتر قم انتخاب شدند.