• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
کل اخبار 6361

صدای حوزه امروز

نشست مشترک مدیران بین الملل حوزه های علمیه با مدیران حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان برگزار شد واقعیت فیلم درگیری در فرودگاه مهرآباد چه بود؟/ تصاویری از مشاجرۀ خانوادگی زن جوان بی‌حجاب، قبل از حمله به روحانی حاضر در فرودگاه!/ واکنش ها به رفتار روحانی حاضر در صحنه مروری انتقادی بر بایدهای آرمانی که معاون آموزش حوزه بیان کرد! لازم است مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه‌های علمیه ایجاد شود همچنان برای تبلیغ نقشه جامعی وجود ندارد / تحولات عظیم و شگرفی در دنیا رخ داده و نهاد تبلیغ دین را دچار سختی کرده است! پوکر کی حلال میشه؟! حل و فصل جن عاشق توسط طلبه بلاگر! “رقص” در سینمای قبل و بعد از انقلاب به روایت یک طلبه! ابتکار عمل آیت الله حائری یزدی در بازسازی حوزه علمیه قم در شرایط رو به اضمحلال حوزه در ستایش تبلیغ عشایری!/ عکس نوشته شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد! اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزه‌های علمیه به عنوان عالی‌ترین نهاد حوزوی انتخاب شدند روایت مدیر حوزه های علمیه از اهم و احب امور نزد رهبر معظم انقلاب!

24
گزارش موسسه سیاست راهبردی استرالیا؛

ایران در زمره کشور‌های پیشتاز دنیا در عرصه فناوری!

  • کد خبر : 43849
  • 17 اردیبهشت 1402 - 16:42
ایران در زمره کشور‌های پیشتاز دنیا در عرصه فناوری!
طبق این گزارش، ایران در حوزه‌های موتور‌های پیشرفته هوانوردی، مواد مقیاس نانو و صنایع، پوشش (coatings) و مواد کامپوزیت پیشرفته رتبه پنجم دنیا را به خود اختصاص داده است و در حوزه "مواد هوشمند" و "سوخت‌های زیستی" جایگاه چهارم را در بین پنج کشور برتر دارد.

پایگاه اینترنتی «موسسه سیاست راهبردی استرالیا» در گزارش خود با عنوان «رهگیری فناوری‌های مهم» نوشت ایران در شش فناوری مهم، در زمره ۵ کشور برتر و پیشرو دنیا قرار دارد.

فناوری

در این گزارش به قلم دکتر جیمی گادا، جنیفر وونگ لیونگ، استفان رابین و دنیل کِیو (Dr Jamie Gaida , Dr Jennifer Wong Leung , Stephan Robin & Danielle Cave) که به تاریخ ۲ مارس امسال منتشر شده، آمده است:
دموکراسی‌های غربی در رقابت جهانی در حوزه فناوری، از جمله رقابت در زمینه دستاورد‌های علمی و پژوهشی و توانایی برای حفظ استعداد جهانی، شکست خورده اند.

تحقیقات ما نشان می‌دهد چین، بنیان‌های لازم را برای دستیابی به جایگاه ابرقدرت دنیا در حوزه علمی و فناوری فراهم کرده و گاه در تحقیقات بسیار تأثیرگذار در اکثر حوزه‌های فناوری مهم و نوظهور، به میزان قابل توجهی پیشتاز است. در خصوص جایگاه دوم به لحاظ قدرت فناوری، رقابت نزدیک و فشرده‌ای بین انگلیس و هند وجود دارد که هر دو آن‌ها در ۲۹ مورد از فناوری‌های ۴۴ گانه مد نظر ما، در زمره ۵ کشور برتر قرار دارند. پس از آن نیز کشور‌های کره جنوبی و آلمان به ترتیب در ۲۰ و ۱۷ فناوری پیشتاز بوده و در جایگاه ۵ کشور نخست قرار می‌گیرند. استرالیا در ۹ فناوری { از فناوری‌های ۴۴ گانه بررسی شده در این گزارش} جزء پنج کشور برتر دنیاست و بعد از آن نیز ایتالیا در ۷ فناوری، ایران در شش فناوری و ژاپن به همراه کانادا در ۴ فناوری جزء برترین‌ها هستند. روسیه، سنگاپور، عربستان، فرانسه، مالزی و هلند نیز فقط در یک یا دو فناوری، جزء پنج کشور برتر دنیا هستند. برخی دیگر از کشورها، نظیر اسپانیا و ترکیه نیز معمولا جز ۱۰ کشور برتر قرار دارند، اما در زمره ۵ کشور برتر دنیا قرار نمی‌گیرند.

طبق این گزارش، ایران در حوزه‌های موتور‌های پیشرفته هوانوردی، مواد مقیاس نانو و صنایع، پوشش (coatings) و مواد کامپوزیت پیشرفته رتبه پنجم دنیا را به خود اختصاص داده است و در حوزه “مواد هوشمند” و “سوخت‌های زیستی” جایگاه چهارم را در بین پنج کشور برتر دارد.

گزارش «رهگیری فناوری‌های مهم» علاوه بر شناسایی کشور‌های پیشرو، مشخص کرده است که کدام سازمان ها- دانشگاه ها، شرکت‌ها و آزمایشگاه ها- در کدام حوزه‌های فناوری پیشتاز هستند. مثلاً، دانشگاه فناوری دلفت (Delft University) هلند در برخی فناوری‌های کوانتومی برتر است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=43849
  • منبع : خبرگزاری صداوسیما

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.