• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
کل اخبار 6317اخبار امروز 1
5
یادداشت رسانه:

عصر ارتباطات و ضرورت جهاد تبیین در دهکده جهانی

  • کد خبر : 41006
  • 27 فروردین 1401 - 19:05
عصر ارتباطات و ضرورت جهاد تبیین در دهکده جهانی
وظیفه‌ی ما جهاد تبیین است، ما باید ماهیت تمدن غرب و حاکمان آن را به جامعه‌ی جهانی بشناسانیم و بخصوص به افراد جامعه در زمینه‌ی نحوه‌ی رویارویی با بمباران اطلاعات، آگاهی دهیم.

به گزارش صدای حوزه، عصر کنونی، عصر ارتباطات است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و وسایل ارتباطی، مردم جهان همانند افراد یک دهکده از کوچک‌ترین اتفاقات و اخبار سایر مناطق جهان در کمترین زمان، آگاه می‌شوند. دهکده‌ی جهانی اصطلاحی است که اولین بار، «مارشال مک‌لوهان»  اندیشمند کانادایی آن را ابداع کرد.

حاکمان تمدن غرب با ساخت ماهواره و ایجاد فضای مجازی درصدد ایجاد این دهکده‌ی جهانی‌اند. دهکده‌ای که با ایجاد سپهر اطلاعاتی در آن، بتوانند اطلاعات مورد نظر خود را ‌طوری که منافع آن‌ها را تأمین می‌کند، در آن منتشر کرده و بر اندیشه و افکار بشر استیلا پیدا کنند و بدین‌ وسیله صاحب حکومت جهانی گردند. اما به نظر شهید آوینی، آنان هیچ‌گاه به این خواسته‌، نخواهند رسید، زیرا تمدن غرب همچون طبلی توخالی است که سروصدای زیادی دارد، اما درونش تهی است.

براساس مقاله‌ی «انفجار اطلاعات» این شهید بزرگوار، دهکده‌ی جهانی غرب و دژ اطلاعاتی آن همانند خانه‌ی عنکبوت، سست و بی‌اساس است و با وزش نسیمی فرو می‌ریزد؛ فقط کافی است تا عنصر اعتماد مردم از آن سلب شود.

عصر ارتباطات و نحوه برخورد با آن

بنابراین بهتر است در عصر ارتباطات به‌جای فرار از فضای مجازی یا دهکده‌ی جهانی، با این واقعیت روبرو شویم ولی از این اسلحه به نفع خودمان استفاده کرده و هویت غرب را آشکار نماییم. اکنون همان‌طور که رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله خامنه‌ای (حفظه‌الله) فرمودند وظیفه‌ی ما جهاد تبیین است، ما باید ماهیت تمدن غرب و حاکمان آن را به جامعه‌ی جهانی بشناسانیم و بخصوص به افراد جامعه در زمینه‌ی نحوه‌ی رویارویی با بمباران اطلاعات، آگاهی دهیم.

آنان باید بدانند که در عصر ارتباطات و فضای مجازی، نباید یک شهروند چشم و گوش بسته و مطیع محض باشند؛ بلکه باید قدرت تحلیل انتقادی داشته و اطلاعات درست را از نادرست تشخیص دهند تا فریب نقشه‌های دشمن را نخورند و بتوانند آن را خنثی نمایند.

این بیان شهید والامقام که: «هرکه می‌خواهد ما را بشناسد، داستان کربلا را بخواند»، بیانگر درس‌آموزی از واقعه‌ی عاشوراست؛ زیرا امام حسین (ع) و یاران باوفایش باوجود تعداد کم و امکانات محدود در مقابل ظلم یزید ایستادند و تسلیم بیعت با او نشدند. یزید با داشتن سپاهیان و امکانات فراوان، قصد داشت ندای اسلام را نابود کند، اما با کشتن امام (ع) و یارانش، آوازه‌ی رسوایی خود را سر داد و پایه‌های حکومت خود را ویران نمود.

حاکمان تمدن غرب و اصحاب رسانه‌ی آن‌ها نیز، با ایجاد دهکده‌ی جهانی بر این باورند که اندیشه و باورهای افراد را در سرتاسر جهان تحت سیطره‌ی خود درآورند؛ اما طبق سنت الهی، همان‌گونه که واقعه‌ی عاشورا معادلات یزیدیان را برهم زد، آنان نیز درمی‌یابند که معادلات آن‌ها نادرست بوده است و همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، به‌زودی هیمنه‌ی آمریکا و استکبار جهانی فرو خواهد ریخت؛ زیرا خداوند «بندگان صالحش» را وارث زمین و «حکومت جهانی» می‌داند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=41006
  • نویسنده : الهه دهقانی
  • منبع : ندای اصفهان

مطالب مرتبط

19آذر
حس جهاد در جنگ کنونی هنوز به طلبه‌ها دست نداده است‌!
حجت الاسلام ناصر میر محمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت مطرح کرد؛

حس جهاد در جنگ کنونی هنوز به طلبه‌ها دست نداده است‌!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.