• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل اخبار 6514

صدای حوزه امروز

گردهمایی خانوادگی برگزیدگان گروه‌های تبلیغی استان آذربایجان شرقی تصمیم های خردی که به وقتش اتخاذ نشده اند! روحانیت در خط مقدم خدمت/ روحانی و مداح رامشیری نماد خدمت شدند روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم

12
یادداشت دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی در ارتباط با الگوهای انتشار خبر؛

برای نشر یک خبر سه روش وجود دارد!

  • کد خبر : 40147
  • 10 فروردین 1401 - 18:29
برای نشر یک خبر سه روش وجود دارد!
برای انتشار خبر، الگوهای متفاوتی متصور است. در "الگوی فقهی تنظیم و تحلیل خبر" به تبیین سه نوع الگو برای نشر خبر پرداخته ایم: الگوهای مدرن نشر خبر(رسانه ها)، الگوهای مردم پایه و الگوهای غریبه سه نوع روش برای نشر یک خبر است؛ که میزان کارآمدی این الگوها بر اساس "قاعده تحریک فکر مخاطب" ارزیابی می شود.

به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام علی کشوری طی یادداشتی به بررسی الگوهای انتشار خبر پرداخته است که در ادامه مطالعه می نمایید:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

الگوی فقهی تنظیم و تحلیل خبر

برای انتشار خبر، الگوهای متفاوتی متصور است. در “الگوی فقهی تنظیم و تحلیل خبر” به تبیین سه نوع الگو برای نشر خـبر پرداخته ایم: الگوهای مدرن نشر خبـر(رسانه ها)، الگوهای مردم پایه و الگوهای غریبه سه نوع روش برای نشر یک خبـر است؛ که میزان کارآمدی این الگوها بر اساس “قاعده تحریک فکر مخاطب” ارزیابی می شود.

درباره ویژگی های الگوهای سه گانه نشر و تحلیل خبـر بحث های متنوعی استنباط کرده ایم؛ که آنها را در “نشست تخصصی الگوی تنظیم، نشر و تحلیل خـبر” به صورت تفصیلی تبیین خواهیم نمود. به عنوان مثال رسانه های مدرن را ضد تفکر می دانیم و در دوران انتقال به تمدن اسلامی؛ الگوی ترمیم این رسانه ها را تبیین کرده ایم.

بخشی از “الگوی ترمیم رسانه های مدرن”؛ روش تنظیم خبـر در این رسانه ها بر اساس سازه های سه گانه تفکر -در مقایسه با روش تنظیم خبر بر اساس الگوی معیوب ارزشهای خبـری- است. (سازه های تحریک فکر ، سه مسئله سوال، اصطلاح و ارجاع است و حذف هر کدام از آنها در فرآیند نگارش یک خبـر به تضعیف تفکر می انجامد!)

درباری ویژگی و ساختار نشر خبـر در بخش “الگوهای مردم پایه نشر خبـر” و درباره “الگوهای غریبه نشر خبـر” بحث های جدیدی را مطرح خواهیم نمود. متأسفانه مدیریت خبـر در صدا و سیما و سایر بخش های جمهوری اسلامی از روش های مرسوم و معیوب خبـر استفاده می کنند و بالتبع این نوع از خبر نویسی، تفکر در جامعه ایران تضعیف شده است!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=40147
  • نویسنده : حجت الاسلام علی کشوری
  • منبع : فقه نظام

مطالب مرتبط

08دی
زمینه اجرای گسترده “تعریف جدید واکسن” و “پروتکل های فقهی مدیریت کرونا” را فراهم آورید
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی در نامه ای به وزیربهداشت مطرح کرد؛

زمینه اجرای گسترده “تعریف جدید واکسن” و “پروتکل های فقهی مدیریت کرونا” را فراهم آورید

07آذر
الگوی معیوبِ تجمع، قدرت روایت خواسته های عمیق تحول خواهان بخش سلامت کشور را ندارد!
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی طی بیانیه ای مطرح کرد؛

الگوی معیوبِ تجمع، قدرت روایت خواسته های عمیق تحول خواهان بخش سلامت کشور را ندارد!

07آذر
اسلامی شدن علوم از یک طبقه بندی جدید شروع شود + فیلم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. لطفا این الگوهای سه گانه را بیشتر شرح دهید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.