• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 6451

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

13

حوزه و تعطیلات

  • کد خبر : 8048
  • 10 فروردین 1400 - 13:30
حوزه و تعطیلات
آیا دغدغه متولیان نظام آموزشی حوزه، به حداقل رساندن تضییع اوقات درسی طلاب و بهترین استفاده ممکن از فرصت اندک طلبه برای علم ‏آموزی می‌‏باشد؟ به‌راستی راهبرد امروز حوزه برای بالابردن بازده نظام آموزشی حوزه چیست؟

به گزارش صدای حوزه، علی‏‌اصغر سهرابی در کانال «نشریه عهد» مطلبی را پیرامون تعطیلات حوزه منتشر کرده است که در ادامه می‌خوانید:

کسانی به محضر علامه طباطبایی مشرف شدند و خواسته‌‏شان این بود که از ایشان بیاموزند چگونه خواب خود را به حداقل ممکن برسانند تا بتوانند از اوقات محدود عمر خود، بیشترین استفاده را کنند.

جناب علامه، با حکمت سرشاری که داشتند، با این مضمون پاسخ گفتند که مگر اکنون از تمام اوقات بیداری‏تان کاملاً استفاده می‏‌کنید که نیاز به بیداری بیشتر دارید؟

بیشتر بخوانید: فعالیت طلاب جهادی سبب کاهش مرگ و میر بیماران کرونایی شد

این نکته، در مورد تعطیلات درسی حوزه نیز قابل تطبیق است. چرا که هرگاه بحث از تعطیلات حوزه می‌‏شود، اولین نکته‌‏ای که به اذهان حوزویان متبادر می‏‌شود این است که تعطیلات حوزه زیاد است و رشته درس، از هم گسسته؛ و فرصت سال تحصیلی محدود است و کم‏‌بازده.

این نکته، اگرچه درست است و قطعاً باید در تعداد زیاد تعطیلات درسی حوزه، تجدید نظر صورت گیرد، اما نباید مسئله اصلی ما کم کردن این ایام باشد و بالابردن بازده ایام درسی حوزه را به این مسئله معلق نماییم.

بنا بر فرمایش جناب علامه باید گفت آیا ما طلبه‏‌ها از همین ایام محدود سال تحصیلی حوزه، بهترین بهره را می‌‏بریم؟ آیا دغدغه متولیان نظام آموزشی حوزه، به حداقل رساندن تضییع اوقات درسی طلاب و بهترین استفاده ممکن از فرصت اندک طلبه برای علم ‏آموزی می‌‏باشد؟ به‌راستی راهبرد امروز حوزه برای بالابردن بازده نظام آموزشی حوزه چیست؟

بیشتر بخوانید: تعارض بدوی سلوک اصیل طلبگی با زیست مدرن طلاب

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=8048

مطالب مرتبط

28اسفند
داستان راستان بوستان!
26اسفند
نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری
در اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی مطرح شد؛

نقش آفرینی رسانه‌های حوزوی در عرصه راهبری و سیاستگذاری

22اسفند
امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.