• امروز : دوشنبه - ۸ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 27 January - 2025
کل اخبار 6369

صدای حوزه امروز

مبانی حکمرانی در آموزه های علوی از منظر آیت‌الله مکارم شیرازی کم و کیف ارتباط حوزه و جامعه در صد سال اخیر؛ اگر از حکومتی شدن می ترسیدیم اصلا چرا انقلاب کردیم؟! نشست مشترک مدیران بین الملل حوزه های علمیه با مدیران حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان برگزار شد واقعیت فیلم درگیری در فرودگاه مهرآباد چه بود؟/ تصاویری از مشاجرۀ خانوادگی زن جوان بی‌حجاب، قبل از حمله به روحانی حاضر در فرودگاه!/ واکنش ها به رفتار روحانی حاضر در صحنه مروری انتقادی بر بایدهای آرمانی که معاون آموزش حوزه بیان کرد! لازم است مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه‌های علمیه ایجاد شود همچنان برای تبلیغ نقشه جامعی وجود ندارد / تحولات عظیم و شگرفی در دنیا رخ داده و نهاد تبلیغ دین را دچار سختی کرده است! پوکر کی حلال میشه؟! حل و فصل جن عاشق توسط طلبه بلاگر! “رقص” در سینمای قبل و بعد از انقلاب به روایت یک طلبه! ابتکار عمل آیت الله حائری یزدی در بازسازی حوزه علمیه قم در شرایط رو به اضمحلال حوزه در ستایش تبلیغ عشایری!/ عکس نوشته شکل و شمایل صحیح مواجهه مدارس علمیه با طلاب دهه هشتادی! فرصت تبلیغی سه روزه برای ایام فاطمیه (س) بیشتر به درد تبلیغ برای استان های نزدیک قم میخورد!

35
چرا باید در وسط معرکه زمانه باشیم؟

ضرورت حضور فعال در فضای مجازی

  • کد خبر : 43802
  • 09 بهمن 1401 - 11:51
ضرورت حضور فعال در فضای مجازی
انحطاط خود یک فساد است. ولی آن را جزء فساد حساب نمی‌کنیم، در حالیکه چه فسادی بالاتر از بی‌شعوری و انحطاط فکر ؟!

به گزارش پایگاه خبری صدای حوزه، دکتر رضا خاکسار، کارشناس علوم تربیتی و استاد دانشگاه در یادداشتی نوشت:

کسی که بدون فضای مجازی زندگی می‌کند، از لحاظ انسان ماندن بیمه است! یعنی ضعف‌هایش در معرض خطر قرارش نمی‌دهند که او را وسوسه کند. برای اینکه او اصلا در «جَو» نیست و این در حالیکه آن فرد دیگر که همراه با فضای مجازی زندگی می‌کند، در معرض تمام خطرها و لغزش‌ها قرار می‌گیرد. برخی اینگونه نتیجه می‌گیرند که باید بدون فضای مجازی زیست.

ولی این به معنی منحط ماندن است و انحطاط خود یک فساد است. ولی آن را جزء فساد حساب نمی‌کنیم، در حالیکه چه فسادی بالاتر از بی‌شعوری و انحطاط فکر ؟!

آدم در تلاطم ساخته می‌شود

در بی‌شعوری هیچ ارزشی نمود ندارد، آدم با شعور ارزشش واقعی است در حالیکه آدم حتی از پاکی فرد بی شعور بدش می‎آید. پاکیش هم از ضعف و بی‌عرضگی است. آدمی که در خطر نیست، در معرکه و درگیری نیست، پاک ماندنش ابدا معنی ندارد. اصولا آدم باید در تلاطم ساخته شود. آدم باید در کوره آدم شود  در گوشه خانه ماندن چیزی ندارد. نسل بعد از چنین کسی چه می شود؟ آیا این آدم می تواند در همان فضای بسته بچه اش را تربیت کند؟ که علی علیه السلام می‌فرمایند بچه های خود را به‌روز تربیت کنید.

نسل بعد از آن چه می شود؟‌ اگر در محیط‌های گردش اطلاعات و آگاهی ( که مصادیق بارزشان دانشگاه، اینترنت و … است) قرار نگیریم و در صحنه نباشیم، به صورت گروه‌ها و اقلیت مرتاض در می‌آییم که اصولا در زندگی نقشی نخواهیم داشت. هرکسی هم که در زندگی نقشی نداشته باشد، زندگی در او نقش خواهد داشت و هر کس در جاهایی که تعیین کنندگان سرنوشت انسان و ملت ها حضور دارند حضور ندارد، آن تعیین کنندگان تعیینش می‌کنند.

او می‌گریزد، کجا می‌گریزی؟ خیال می‌کنی فرار کرده‌ای؟! (تلویزیون نه! اینترنت نه! و ….) اگر بخواهی فقط خودت را در ببری، اینها نسلت را آلوده می‌کنند جامعه و طبقه‌ات را آلوده می‌کنند. اگر مردی فعالانه در فضای مجازی و … فعالیت کن نه اینکه فرار کنی!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=43802
  • نویسنده : رضا خاکسار

مطالب مرتبط

01بهمن
این یادداشت تیتر ندارد!
یادداشتی مفهومی از چند کلیپ پربازدید از نسل جوان و نوجوان کشور؛

این یادداشت تیتر ندارد!

09بهمن
رابطه ابراز وجود و حجاب
تحلیل مفهوم بدن‌نمایی از دیدگاه روانشاسی؛

رابطه ابراز وجود و حجاب

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.