• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 6451

صدای حوزه امروز

داستان راستان بوستان! اولین نشست صمیمی مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با رسانه‌های حوزوی تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟!

1
جستاری کوتاه در باب هویت طلبه به بهانه این کلیپ تجاری؛

طلبه ای که طلبه مانده: کاراکتری که هر محصول هنری و تجاری را جذابتر از قبل می کند!

  • کد خبر : 46418
  • 15 فروردین 1404 - 15:07
طلبه ای که طلبه مانده: کاراکتری که هر محصول هنری و تجاری را جذابتر از قبل می کند!
این روزها به دفعات شاهد بوده ایم که با نام طلبه و لباس روحانیت عده ای به شهرت مجازی رسیدند و بعد رهایش کردند

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، به بهانه انتشار کلیپی با عنوان استایل همسران مذهبی طلاب و سایر اقشار، توضیحی توسط حمید خیبری منتشر شده است که در ادامه مطالعه می نمایید:

کاسبی به نام طلبه، به کام فروشنده!

این فروشنده در توضیح کلیپش نوشته: “بنظرم که همه همسر دکتر و مهندس نیستند! همسر های محترم اقشار مذهبی هم استایل خاص خودشون رو دارن.”

این روزها به دفعات شاهد بوده ایم که با نام طلبه و لباس روحانیت عده ای به شهرت مجازی رسیدند و بعد رهایش کردند، فیلم های سینمایی متعددی برای فروش بیشتر از کاراکتر روحانی استفاده کردند و حتی حالا می بینیم که در مزون ها و بازار اینستاگرام هم از هویت “طلبه” و “مذهبی ها” برای فروش بیشتر بهره می برند.

این یعنی هویت طلبه هویتی گیرا و فراگیرست که اگر حواسمان باشد می توانیم مانع مصادره و یا روایت مخدوش آن شویم؛ اوج گیری برنامه محفل نشان داد حتی سنتی ترین مفاهیم هم با ویرایش رسانه ای معقول و فطری می توانند بازتعریف و روزآمد شوند…

این شرایط را با وضعیتی مقایسه کنید که جامعه هیچ توجهی به این عنصر نداشته باشد، تقریبا شبیه وضعیتی که در برخی کلان شهرها می بینیم که در اثر رونق “بی تفاوتی اجتماعی” روحانیت هم “خاص‌بودگی” خود را از دست داده است!

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=46418

مطالب مرتبط

14فروردین
صرفا از باب «النصیحه لأئمه المسلمین»
درددلی صمیمانه با آیة الله علم‌الهدی؛

صرفا از باب «النصیحه لأئمه المسلمین»

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.