• امروز : سه شنبه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 9 December - 2025
کل اخبار 6628
20
توسط طلاب و جوانان محله:

کانون فرهنگی و کتابخانه در محله کوجوار تبریز راه‌اندازی شد

  • کد خبر : 5687
  • 18 اسفند 1399 - 12:43
کانون فرهنگی و کتابخانه در محله کوجوار تبریز راه‌اندازی شد
طلاب و جوانان محله کوجوار تبریز با بهره‌گیری از رهنمود‌های حجت الاسلام والمسلمین آل‌هاشم و با هزینه شخصی خود، اقدام به راه‌اندازی کانون فرهنگی تبلیغی و همچنین کتابخانه‌ای مجهز کردند. 

به گزارش خبرنگار صدای حوزه،‌ طلاب و جوانان محله کوجوار تبریز با بهره‌گیری از رهنمود‌های حجت الاسلام والمسلمین آل‌هاشم، نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی و با محوریت مسجد امام زمان(عج)، با هزینه شخصی خود، اقدام به راه‌اندازی کانون فرهنگی تبلیغی و همچنین کتابخانه‌ای مجهز کردند. 

جوانان این محله در راستای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطرات شهدای هشت سال جنگ تحمیلی نام این دو مرکز فرهنگی را بنام شهید علی فصیح مزین کردند. 

برگزاری جلسات معرفتی، آموزش مبانی دینی و پاسخ به سوالات شرعی از جمله فعالیت‌های کانون فرهنگی شهید فصیح بشمار می‌آید. 

دانش‌آموزان، محصلات و علاقه‌مندان مطالعه در محله کوجوار ، ‌پیش از این مسافتی بیش از ۱۰۰ کیلومتر را می‌پیمودند تا از امکانات اولین کتابخانه در شهرستان تبریز بهره‌مند شوند. اما اکنون با افتتاح کتابخانه محله، با سهولت می‌توانند به منابع علمی معتبر دسترسی داشته باشند.

در ادامه تصاویری از کتابخانه و کانون فرهنگی شهید فصیح را می‌بینید؛ 

کتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیح کتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیحکتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیح کتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیح کتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیحکتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیح کتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیحکتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیحکتابخانه و کانون فرهنگی شهید علی فصیح

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=5687

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.