تیزر مصاحبه چالشی با استاد اکبرنژاد
– چرا موقوفات حوزههای علمیه رها شده است؟
– حوزه ما تقدیر معیشت ندارد! اقایان پاسخ بدهند که چگونه میتوان با ۱ و نیم میلیون شهریه زندگی کرد؟!
– رهبر انقلاب را اسلام شناستر از شهید مطهری میدانم
– ما پرچمدار تحقق منویات رهبر معظم انقلاب بودهایم
– لباس فعلی روحانیت چیزی شبیه عملکرد روحانیت سایر ادیان الهی است
– ایدهآل تحول خواهی، تحول از راس هرم است
برای مطالعه متن کامل مصاحبه به لینک زیر مراجعه کنید:
اشاره؛
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه، تحول در حوزه در سالهای اخیر محل بحثهای فراوان و مورد توجه علما و مراجع، بالاخص رهبر معظم انقلاب بوده است. معنای تحول، حدود و ثغور تحولخواهی و تفاوت آن با سنتزدایی ناصحیح از حوزههای علمیه همچنین روشهای تحول از جمله مباحث اصلی در موضوع تحولخواهی است. در میان اساتید صاحب نظر در موضوع تحولخواهی، حجت الاسلام اکبرنژاد از بارزترین و پرمناقشه ترین ها به شمار میرود. طبیعی است که اختلاف دیدگاه هایی با ایشان در ساحت برخی مبانی و حتی نتایج فکری شان داشته باشیم اما اصل ضرورت بالندگی و تحول، ایجاب می کند که آزاد اندیشی را به عنوان یک سنت حسنه در حوزه های علمیه احیاء کرده و تبدیل به یک فرهنگ پایدار نماییم و چالش و مناقشه را از مسیر صحیح خود به نفع هدف غایی پیگیری کنیم. نه یک شخص آزاد اندیش و متفکر باید روحیه بزن و دررویی داشته و خطابه را بر برهان غالب کند و نه منتقدین او کم صبر و هیجانی به تعامل دست زده و دستمایه دوقطبی و مخالف تراشی برای حوزه را فراهم کنند. موازنه میان اظهارنظر در تریبون های تخصصی و انتقاد از مسیرمشخص و با ادبیات وزین، فضای تحول خواهی را برای کسب نتایج مطلوب به حول و قوه الهی فراهم خواهد کرد.
ایشان با حضور در محل پایگاه خبری صدای حوزه، ضمن جلسه صمیمی با مدیر مسئول و دیگر اعضای پایگاه خبری، با حوصله به سوالات صریح و چالشی ما پاسخ دادند. موضوع تحولخواهی در حوزه، نسبت ایشان با ولایت فقیه و نظام اسلامی، لباس روحانیت و معیشت طلاب، از موضوعات مهمی بود که مورد بحث و نظر قرار گرفت.
بدیهی است با توجه به جنس نگاه های انتقادی ایشان، این مواضع مخالفان قابل توجهی خواهند داشت و پیشاپیش اعلام می کنیم که صدای حوزه آماده است تا پاسخ ها و نقدهای شما حوزویان عزیز را منعکس کند. در بخش نظرات انتهای همین نوشته برای ما پیام بگذارید و یا با آیدی @adminvoh در ایتا مرتبط شوید.