• امروز : پنج شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 18 April - 2024
کل اخبار 6237اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد

8

نکند سوراخ دعا را گم بکنیم!؟

  • کد خبر : 19918
  • 04 مرداد 1400 - 11:46
نکند سوراخ دعا را گم بکنیم!؟
صبر کردیم، تلاش کردیم، مجاهدت کردیم، انقلاب کردیم، نظام و دولت تشکیل دادیم تا کشور و جامعه را با قاعده و قانون، طرح و برنامه، ساختار و شبکه وَ کارشناس و مدیر مربوطه حل و فصل کنیم... اما الان مانند اوایل انقلاب به اعزام

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، حسین کاوه در کانال ایتای سُلَّم نوشت:

نیروی داوطلب و جهادی برای حل و فصل مشکلات در مناطق مختلف کشور افتخار می‌کنیم!

اشتباه نشود، نگارنده حقیر، نیرو و کار جهادی را محترم، خوب و مفید می‌داند اما مسئله اینجا است که چرا با وجود این همه منابع و بودجه، نهاد و وزارتخانه و سازمان، مسئول و مدیر حقوق بگیر، باید به این حال و روز بیفتیم که طلبه و دانشجو و غیره را در قالب کار و گروه جهادی مشغول حل مشکلات در کف میدان بکنیم!؟

کار جهادی و آتش به اختیار فعلی نباید تبدیل به یک قاعده دائمی بشود، اصل باید بر این باشد که مسائل و مشکلات جامعه از مجاری اصولی خود و با کارشناس مربوطه حل و فصل بشوند. البته هرگاه اوضاع مختل شد باید آتش به اختیار و جهادی به خط زد و مشکل مردم را حل و فصل کرد، اما به صورت مقطعی نه دائمی.

امام خامنه‌ای عزیز مکرر در مکرر امر به کار تشکیلاتی و کارشناسی، سیاست‌گذاری اصولی و عدالت در توزیع منابع و مدیریت جهادی کرده‌اند، قریب به دو بار هم فرموده‌اند آتش به اختیار عمل کنید. اما ما از این همه امر صریح، فقط آتش به اختیاری و جهادی بودن، آن هم نه برای مدیران بلکه برای نیروی مردمی را چسبیده‌ایم.

همانطور که اشاره شد اصل بر این است که اداره کلان جامعه به وسیله حکومت و ارکان آن باشد آن هم حکومتی که از دل همین مردم برخاسته و جدای از مردم نیست. البته راه بر مشارکت مستقیم مردم نباید بسته باشد اما این مشارکت هم باید در ریل و چارچوبی باشد که حاکمیت اسلامی تعیین می‌کند.

ای کاش آن گونه که فعالیت نیروهای جهادی در پایین‌ترین قسمت هرم مدیریت جامعه یعنی کف میدان مورد توجه، تبلیغ و ترویج رسانه‌ها قرار گرفت، مقداری هم فعالیت نخبگان انقلابی در قسمت‌های میانی یا فوقانی مدیریت جامعه که حساسیت‌ها، چالش‌ها و حتی خطرهای جدی‌تری دارد نیز مورد توجه قرار بگیرد.

ناگفته نماند که کار ستادی و میدانی مکمل همدیگر هستند و صف باید امتداد ستاد باشد نه اینکه اختیارات و بودجه و غیره به ستاد سرازیر شود و نیروی کف میدان در کمبود دست و پا بزند. متاسفانه سال‌ها است که با تبلیغات اعوجاجی، نیروهای مخلص و انقلابی را جلو فرستاده و عده‌ای در مرکز و بالا جا خوش کرده‌اند.

خلاصه کلام اینکه در کنار اشتغال به مشکلات در پایین دست و برخورد با معلول‌ها، مقداری هم به بالا دستِ ساختار اداره و مدیریت کشور بپردازیم. مبادا اختیارات و منابع و مدیریت‌ها در بالادست در انحصار منفعت طلبان قرار بگیرد و همه وظایف و کمبودها و مشکلات بر گردن نیروهای جهادی و دلسوز کف میدان بیفتد.

نگارنده به خیانت‌های منافقین داخلی و کارشکنی جریان غربگرا و غیر انقلابی التفات لازم را دارد ولی مسئله این است که از آنها انتظار خیر نیست، اما ما نباید سوراخ دعا را گم بکنیم لذا باید در کنار اعزام نیروهای جهادی به مناطق دچار مشکل، عده‌ای کارشناس ضربتی را هم به مراکز تصمیم‌گیر در مرکز بفرستیم.

Sollam.ir | منبع سُلَّم

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=19918
  • نویسنده : حسین کاوه
  • منبع : sollam.ir

مطالب مرتبط

29اسفند
وقتی بزرگ شدی می خوای چی کاره بشی؟
چطور به انتخاب شغل فرزندمان کمک کنیم؟

وقتی بزرگ شدی می خوای چی کاره بشی؟

24مهر
طلبه دهه شصتی و اشتغال زایی در ۸ روستا
فعالیت جهادی یک طلبه جوان؛

طلبه دهه شصتی و اشتغال زایی در ۸ روستا

23شهریور
از عمده دلایل موفقیت برخی از واحدهای تولیدی، عدم وابستگی به وام‌های بانکی است
حجت الاسلام والمسلمین شعبانی در بازدید از شهرک صنعتی بوعلی همدان مطرح کرد:

از عمده دلایل موفقیت برخی از واحدهای تولیدی، عدم وابستگی به وام‌های بانکی است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.