• امروز : پنج شنبه - ۲۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 15 May - 2025
کل اخبار 6486

صدای حوزه امروز

روایت شیخ اسماعیل رمضانی از عصر هوش مصنوعی و لزوم تغییر سبک آخوندی! نقش علما در دفاع از امت اسلامی بی‌همتاست/ غزه هرگز شکست نخواهد خورد انتقاد معاون تهذیب حوزه های علمیه از کیفیت برگزاری کمیسیون اخلاق و تربیت در همایش صدسالگی بازتأسیس حوزه حوزه پیشرو و سرآمد| تکنولوژی‌شناسی یا تکنوکراسی، کدام؟ فقط رهبری می‌توانست چنین پیام تمدن‌سازی بنویسد! «حوزه» نهاد فرا ساحتی با درون‌مایه و رویکرد تمدنی و وظیفه‌مند در برابر جامعه، جهان معاصر و انقلاب/ حوزه پیشرو و سرآمد در کنار ملت است حوزه پیشرو و سرآمد حوزه های علمیه؛ حافظان دین‌داری مردم در طوفان مدرنیته مشکلات حوزه و روحانیت در نگاه استاد علی صفایی حوزه علمیه قم از تأسیس تا صدسالگی؛ فرازها، فرودها، چالش‌ها و راهکارها رمزگشایی از اهداف آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در تأسیس حوزه قم حوزه، قدیمی‌ترین، ماناترین و مردمی‌ترین نهاد اجتماعی/ نمونه‌ای برای پیاده‌سازی موفق مردمی‌سازی در جامعه اسلامی امام خمینی ره پرچمدار تعالی حوزه قم در نیم قرن اخیر/ بعد مردمی و اجتماعی از مهمترین ابعاد حوزه علمیه است/ مردم پشتوانه اصلی حوزه و نهاد علم دین هستند چالش ها و فرصت های حوزه علمیه در صدسال دوم حیانش!

14

دوستداران احمدی نژاد به چه کسی رای خواهند داد؟!

  • کد خبر : 15446
  • 22 خرداد 1400 - 17:15
دوستداران احمدی نژاد به چه کسی رای خواهند داد؟!
#محسن_رضایی تنها کسی که می تواند از سبد طرفداران #احمدی_نژاد سهمی داشته باشد و به عبارتی طرفداران احمدی نژاد درصورت شرکت در انتخابات نام محسن رضایی را خواهند نوشت!

به گزارش خبرنگار فضای مجازی صدای حوزه، محمد نادری در توییتر خود پیش بینی کرد طرفداران احمدی نژاد به محسن رضایی رای خواهند دارد:

#محسن_رضایی تنها کسی که می تواند از سبد طرفداران #احمدی_نژاد سهمی داشته باشد و به عبارتی طرفداران احمدی نژاد درصورت شرکت در انتخابات نام محسن رضایی را خواهند نوشت!

 

محسن رضایی و احمدی نژاد

* لازم به ذکر می باشد انعکاس محتواهای شبکه های اجتماعی لزوما به معنای تایید آنها نمی باشد و جهت اطلاع مخاطبان پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه منتشر می شود.

 
لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=15446

مطالب مرتبط

02اردیبهشت
جریانی که بیشترین چالش را برای نظام اسلامی ایجاد می‌کند
نگاهی جریانشناسانه به «جریان لیبرال»؛

جریانی که بیشترین چالش را برای نظام اسلامی ایجاد می‌کند

31خرداد
ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار اعضای انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم مطرح کرد؛

ایجاد نزاع و برجسته کردن نقاط ضعف نامزدهای جبهه انقلاب مصداق تفرقه و حرام شرعی است/ لزوم ایجاد تشکیلات ولایی جامع برای کادرسازی متناسب با انقلاب

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.