• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
کل اخبار 6233اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد زنگ هایی که در حوزه همیشه دیر به صدا در می آیند! امتداد اجتماعی روحانیت و جیغ های بنفش اصحاب مدرنیته!

3
نتیجه یک نظر سنجی منتشر شده؛

اگر دنبال شغل مناسب هستید، مراقب رفتارتان در شبکه های اجتماعی باشید

  • کد خبر : 36219
  • 28 دی 1400 - 15:39
اگر دنبال شغل مناسب هستید، مراقب رفتارتان در شبکه های اجتماعی باشید
یافته های کاسپراسکای از طریق گفتگو با هزار مهندس آمریکایی و کانادایی در پایان سال 2021 میلادی نشان می دهد یک سوم افراد جویای شغل تصریح کرده اند که مطالب ارسالی آنها در شبکه های اجتماعی به چشم انداز استخدامی آنها آسیب زده است.

به گزارش صدای حوزه، یافته های کاسپراسکای از طریق گفتگو با هزار مهندس آمریکایی و کانادایی در پایان سال ۲۰۲۱ میلادی نشان می دهد یک سوم افراد جویای شغل تصریح کرده اند که مطالب ارسالی آنها در شبکه های اجتماعی به چشم انداز استخدامی آنها آسیب زده است. این رقم در مورد افراد جوان بالاتر بوده و به ۴۷ درصد می رسد.

بر اساس همین بررسی ۳۸ درصد پاسخ دهندگان بر این باور بوده اند که اگر کارفرما به پست های یک فرد در شبکه های اجتماعی دسترسی داشته باشد، احتمال استخدام وی کاهش می یابد. ۴۰ درصد نیز گفته اند وقتی استخدام می شوند جلوی دسترسی همکاران جدید به مطالبشان در شبکه های اجتماعی را می گیرند.

۴۵ درصد پاسخ دهندگان همچنین گفته اند بابت استفاده شدید از شبکه های اجتماعی در گذشته و به خصوص در ایام جوانی تاسف خورده و ۴۲ درصد هم گفته اند نمایه های شبکه های اجتماعی آن‌ها نشان‌دهنده خود واقعی آن‌ها نیست. ولی واقعیت آن است که این نمایه‌ها آسان‌ترین منبع برای استخدام‌کنندگانی هستند که به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد یک کارمند جدید و بالقوه هستند. علیرغم همه این مشکلات نکته جالب این است که ۷۳ درصد از جوانان تصریح کرده اند که آخرین موقعیت شغلی خود را با استفاده از پلتفرم های شبکه های اجتماعی به دست آورده اند.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=36219
  • منبع : فارس

مطالب مرتبط

08دی
آیا فرهنگ کافه نشینی می تواند جایگزین شبکه های اجتماعی باشد؟
تأملی در چرایی افزایش کافه ها و اشاره به جای خالی "پاتوق های مذهبی خوش فرم" در شهر؛

آیا فرهنگ کافه نشینی می تواند جایگزین شبکه های اجتماعی باشد؟

01خرداد
نماز اول وقت پیرمرد دست‌فروش
روایتی جالب از یک کاربر شبکه های اجتماعی؛

نماز اول وقت پیرمرد دست‌فروش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.