• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 20 April - 2024
کل اخبار 6238اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است

6
بحران جمعیت، علت‌ها و پیامدها؛

مردم ایران از فرزندآوری می‌ترسند!

  • کد خبر : 13222
  • 28 اردیبهشت 1400 - 16:01
مردم ایران از فرزندآوری می‌ترسند!
عضو شورای راهبردی جمعیت گفت:در ایران نسبت به فرزند آوری فوبیا شکل گرفته است و فوبیا از ترس، هراس و وحشت فرزند پروری و بچه دار شدن فراتر است.

به گزارش صدای حوزه، حجت‌ا‌لاسلام دکتر علی ابوترابی، عضو شورای راهبردی جمعیت و عضو هیئت علمی دانشگاه در  برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد تجرد و کم جمعیتی از بحران تا خطرات گفت: در سی سال اخیر تلاش شد با قالب کردن ترس از فرزند آوری کنترل جمعیت انجام شود و حتی با تبلیغ اینکه بارداری در سنین ۳۵ سال به بالا موجب به دنیا آمدن فرزند سندروم داوون یا منگل می‌شود، یک نگاه وحشت ایجاد و میل به فرزندآوری کاهش یابد در حالی که به لحاظ علمی میزان احتمال این پدیده از میزان ترسی که قالب می‌کنند کمتر است. 

وی در ادامه افزود: در سی سال گذشته با تبلیغات نسنجیده در بحث کاهش جمعیت شرایطی را گذراندیم که به لحاظ فرهنگی و حقارت اجتماعی مفهوم خانواده تحقیر شد و نگاه‌ها به فرزند آوری و بارداری زنان تحقیر آمیز بود.

عضو هیأت علمی دانشگاه با تاکید بر لزوم تغییر نگاه‌های فرهنگی و تغییر نگرش به فرزند آوری تصریح کرد: در سی سال گذشته فرزند آوری ضد ارزش بود و خانواده‌ای که ۳ فرزند داشت خائن به اجتماع محسوب می‌شد و اکنون برای تغییر این نگرش و اصلاح دیدگاه باید دلایل علمی و پژوهشی ارائه دهیم.

پیامدهای منفی تک فرزندی

حجت‌ا‌لاسلام ابوترابی با بیان اینکه دیدگاه غرب‌ها بر این است که فرزند بیشتر موجب تحکیم روابط می‌شود، گفت: دیدگاه محققین غربی بر این است که تک فرزندی پیامدهای بسیار زیادی از جمله اضطراب منتشره در والدین، کمال زدگی و دیگر مشکلات تربیتی را در پی دارد.

عضو شورای راهبردی جمعیت ادامه داد: برخی معتقدند که بحث تجرد ناشی از مشکلات اقتصادی است اما متاسفانه ما شاهد هستیم که در طبقه مرفه جامعه نیز فرزند آوری و ازدواج مشاهده نمی‌شود و جوانان حاضر به مواجهه با ازدواج نمی‌شوند.

حجت‌ا‌لاسلام ابوترابی در ادامه با بیان اینکه به دلیل عدم اطلاع رسانی‌ها مردم از پیامدهای بحران جمعیت و کاهش آن  وقوف کامل ندارند و نمی‌دانند که این بحران غیر قابل جبران است گفت: ‌ اگر فقط پیامدهای این بحران در زمینه اقتصادی  آگاه سازی صورت می‌گرفت آنوقت با تغییر نگرش و بسط فرزندآوری مواجه بودیم

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار وزارت بهداشت در سقط جنین گفت: سالانه ۳۰۰ هزار سقط جنین در کشور انجام می‌شود که بر اساس آموزه‌های دین اسلام ما نهی از کشتن شده‌ایم و این سقط جنین‌ها پیامدهای بدی در مقدرات و ارزش‌های دینی ما می‌گذارد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=13222
  • منبع : خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

07فروردین
کاهش جمعیت و حوزه علمیه
02مهر
غیرت انقلابی ایرانی ها در برابر چشمان معاندان
خروش مردم ایران علیه اغتشاشگران؛

غیرت انقلابی ایرانی ها در برابر چشمان معاندان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.