• امروز : شنبه - ۱۳ آذر ۱۴۰۰
  • برابر با : 29 - ربيع ثاني - 1443
  • برابر با : Saturday - 4 December - 2021
کل اخبار 4539اخبار امروز 7

صدای حوزه امروز

صدای حوزهحضور طلاب کاربلد برای شکست حصر تربیتی کودکان و رفع ابهام از سبک زندگی ایرانی-اسلامی صدای حوزهشهروندان فضای مجازی و تربیت دیجی‌نیتیو ها صدای حوزهسبک زندگی طلاب؛ چیزی شبیه معجزه / چند نفر از طلاب و روحانیون حقوق بگیر هستند؟ صدای حوزهآیت الله علوی گرگانی: فعالیت‌های شما موجب خوشحالی ماست / رائفی پور: بالای ۸۰۰ نفر از اهل سنت و بهاییت و مسیحیت، در مصاف مستبصر شده‌اند صدای حوزهمدرسه علمیه ای برای تربیت مدیر و مدرس/حضور مستمر مسئولین مدرسه در میان طلاب تا نیمه شب صدای حوزههیچ شبی نشده است که علامه مصباح یزدی را فراموش کنم؛ هیچ شبی! صدای حوزهتأکید آیت الله اعرافی بر حفظ حوزه آزاد/ تجربه موفق در دفتر فقه معاصر در جهت رسیدن به خروجی های مشترک علمی صدای حوزهنامه دوستانه علامه طباطبایی به آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای صدای حوزهمدیریت از درون و بیرون! صدای حوزهامام جمعه در صورت کسب یقین از مفسده باید زودتر از قوه قضاییه اقدام کند/در برخی شهرها اقبال زیادی از نماز جمعه نمی‌شود چون امام جمعه به صورت دستوری کار می کند صدای حوزهچرخه معیوب اعتراضات و یک سوال ساده صدای حوزهامروزه مسیر علم از فناوری های هوشمند می گذرد و نیازمند مواجهه دقیق دین با این مباحث است صدای حوزهمرکز خدمات و پاشنه آشیلی بنام “اولویت” در طرف قراداد ها صدای حوزهلطفا مراقب غزاله ها و آرمانهامان باشیم!

1

فواید مصرف بلدرچین

  • کد خبر : 10113
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
فواید مصرف بلدرچین
بلدرچین نوعی پرنده کوچک‌جثه مانند جوجه است. نام لاتین آن کورتونیکس (Cortunix) است. افراد بسیاری طعم گوشت این پرنده را دوست دارند و معتقدند که مصرف آن خواص بسیاری دارد. حالا که شما هم به‌دنبال فواید مصرف گوشت بلدرچین هستید بهتر است ابتدا با مواد مغذی آن آشنا شوید.

مواد مغذی گوشت بلدرچین

مواد مغذی بسیاری در گوشت بلدرچین وجود دارد. از این مواد می‌توان به پروتئین، فسفات، چربی، کلسیم، آهن و روی اشاره کرد. از ویتامین‌های گوشت بلدرچین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انواع ویتامین B (ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتِنیک، پیریدوکسین، بیوتین، اسیدفولیک، کوبالامین): این ویتامین‌ها می‌توانند سوخت و ساز بدن را افزایش دهند و سیستم عصبی بدن را تقویت کنند.
  • ویتامین D: این ویتامین رشد استخوان‌ها را بهبود می‌بخشد و موجب جذب درشت‌مغذی‌ها می‌شود. ویتامین D همراه با تیامین و اسید اسکوربیک سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. البته همان طور که کمبود این ویتامین برای بدن مضر است، مصرف بیش از حد آن نیز به بدن صدمه می‌زند.
  • ویتامین A: این ویتامین به استخوان‌ها استحکام می‌بخشد و موجب سلامت پوست می‌شود.
  • ویتامین K: این ویتامین سوخت‌وساز سلول‌ها، انعقاد خون و جذب کلسیم را افزایش می‌دهد.

فواید مصرف گوشت بلدرچین

۱. درمان کم‌خونی

آهن موجود در گوشت بلدرچین کم خونی را درمان می‌کند. آهن، با نقش مؤثری که در تولید هموگلوبین و گلبول‌های قرمز خون دارد، مشکل کم‌خونی بدن را برطرف می‌کند.

۲. تأمین انرژی موردنیاز بدن

گوشت بلدرچین حاوی ویتامین B2 است که کربوهیدرات را به قند تبدیل می‌کند. همان طور که می‌دانید، قند ماده انرژی‌زایی است که بدن به آن نیاز دارد.

۳. مراقبت از پوست

گوشت بلدرچین، علاوه‌ بر ویتامین‌های A و B، ویتامین E هم دارد. ویتامین E بلدرچین مانند ویتامین E موجود در سبزیجات و میوه‌ها مانع پیری پوست می‌شود و در عین حال، برای بازسازی و احیای پوست نیز مفید است.

۴. حفظ قدرت و استحکام استخوان‌ها

گوشت بلدرچین فسفر و کلسیم دارد. این ۲ ماده مغذی برای مراقبت از استخوان‌ها مفیدند؛ بنابراین با مصرف این گوشت می‌توانید از بیماری پوکی استخوانِ ناشی از نبود کلسیم و فسفات پیشگیری کنید.

۵. ترمیم بافت‌های بدن

یکی دیگر از فواید گوشت بلدرچین ترمیم بافت‌های صدمه‌دیده بدن است. پروتئین موجود در گوشت و تخم بلدرچین به ما در بازسازی و احیای برخی از بافت‌های بدن و سلول‌های ناخن‌ها، پوست و مو کمک می‌کند و تولید هورمون و آنزیم‌های بدنمان را افزایش می‌دهد.

۶. مراقبت از سلامت قلب

پروتئین موجود در گوشت و تخم بلدرچین موجب حفظ توازن کلسترول بد در بدن می‌شود. این موضوع در سلامت قلب مؤثر است.

مصرف زیاد گوشت بلدرچین و مضرات آن

اگرچه گوشت بلدرچین خواص بسیاری دارد، مصرف بی‌اندازه آن سلامتمان را به خطر می‌اندازد. از برخی از خطرات مصرف زیاد گوشت بلدرچین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آلزایمر؛
  • صدمه به کلیه؛
  • تولید سنگ کلیه؛
  • افت فشار خون؛
  • افزایش کلسترول بد خون؛
  • انسداد در جذب مواد مغذی؛
  • اختلال در سیستم سوخت‌وساز بدن؛
  • افزایش پروتئین اووموکوئید (Ovomucoid) (این پروتئین حساسیت‌زاست)؛
  • درماتومیوزیت (التهاب در بافت‌های همبند، همراه با تغییرات تخریبی در عضلات و پوست).
لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=10113
  • منبع : chetor.com

مطالب مرتبط

۱۷اسفند
کاهش ۵۰درصدی مصرف گوشت در یک سال گذشته
رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور:

کاهش ۵۰درصدی مصرف گوشت در یک سال گذشته

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.