• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
کل اخبار 6233اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد زنگ هایی که در حوزه همیشه دیر به صدا در می آیند! امتداد اجتماعی روحانیت و جیغ های بنفش اصحاب مدرنیته!

5

فواید مصرف بلدرچین

  • کد خبر : 10113
  • 17 تیر 1400 - 11:50
فواید مصرف بلدرچین
بلدرچین نوعی پرنده کوچک‌جثه مانند جوجه است. نام لاتین آن کورتونیکس (Cortunix) است. افراد بسیاری طعم گوشت این پرنده را دوست دارند و معتقدند که مصرف آن خواص بسیاری دارد. حالا که شما هم به‌دنبال فواید مصرف گوشت بلدرچین هستید بهتر است ابتدا با مواد مغذی آن آشنا شوید.

مواد مغذی گوشت بلدرچین

مواد مغذی بسیاری در گوشت بلدرچین وجود دارد. از این مواد می‌توان به پروتئین، فسفات، چربی، کلسیم، آهن و روی اشاره کرد. از ویتامین‌های گوشت بلدرچین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انواع ویتامین B (ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتِنیک، پیریدوکسین، بیوتین، اسیدفولیک، کوبالامین): این ویتامین‌ها می‌توانند سوخت و ساز بدن را افزایش دهند و سیستم عصبی بدن را تقویت کنند.
  • ویتامین D: این ویتامین رشد استخوان‌ها را بهبود می‌بخشد و موجب جذب درشت‌مغذی‌ها می‌شود. ویتامین D همراه با تیامین و اسید اسکوربیک سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. البته همان طور که کمبود این ویتامین برای بدن مضر است، مصرف بیش از حد آن نیز به بدن صدمه می‌زند.
  • ویتامین A: این ویتامین به استخوان‌ها استحکام می‌بخشد و موجب سلامت پوست می‌شود.
  • ویتامین K: این ویتامین سوخت‌وساز سلول‌ها، انعقاد خون و جذب کلسیم را افزایش می‌دهد.

فواید مصرف گوشت بلدرچین

۱. درمان کم‌خونی

آهن موجود در گوشت بلدرچین کم خونی را درمان می‌کند. آهن، با نقش مؤثری که در تولید هموگلوبین و گلبول‌های قرمز خون دارد، مشکل کم‌خونی بدن را برطرف می‌کند.

۲. تأمین انرژی موردنیاز بدن

گوشت بلدرچین حاوی ویتامین B2 است که کربوهیدرات را به قند تبدیل می‌کند. همان طور که می‌دانید، قند ماده انرژی‌زایی است که بدن به آن نیاز دارد.

۳. مراقبت از پوست

گوشت بلدرچین، علاوه‌ بر ویتامین‌های A و B، ویتامین E هم دارد. ویتامین E بلدرچین مانند ویتامین E موجود در سبزیجات و میوه‌ها مانع پیری پوست می‌شود و در عین حال، برای بازسازی و احیای پوست نیز مفید است.

۴. حفظ قدرت و استحکام استخوان‌ها

گوشت بلدرچین فسفر و کلسیم دارد. این ۲ ماده مغذی برای مراقبت از استخوان‌ها مفیدند؛ بنابراین با مصرف این گوشت می‌توانید از بیماری پوکی استخوانِ ناشی از نبود کلسیم و فسفات پیشگیری کنید.

۵. ترمیم بافت‌های بدن

یکی دیگر از فواید گوشت بلدرچین ترمیم بافت‌های صدمه‌دیده بدن است. پروتئین موجود در گوشت و تخم بلدرچین به ما در بازسازی و احیای برخی از بافت‌های بدن و سلول‌های ناخن‌ها، پوست و مو کمک می‌کند و تولید هورمون و آنزیم‌های بدنمان را افزایش می‌دهد.

۶. مراقبت از سلامت قلب

پروتئین موجود در گوشت و تخم بلدرچین موجب حفظ توازن کلسترول بد در بدن می‌شود. این موضوع در سلامت قلب مؤثر است.

مصرف زیاد گوشت بلدرچین و مضرات آن

اگرچه گوشت بلدرچین خواص بسیاری دارد، مصرف بی‌اندازه آن سلامتمان را به خطر می‌اندازد. از برخی از خطرات مصرف زیاد گوشت بلدرچین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آلزایمر؛
  • صدمه به کلیه؛
  • تولید سنگ کلیه؛
  • افت فشار خون؛
  • افزایش کلسترول بد خون؛
  • انسداد در جذب مواد مغذی؛
  • اختلال در سیستم سوخت‌وساز بدن؛
  • افزایش پروتئین اووموکوئید (Ovomucoid) (این پروتئین حساسیت‌زاست)؛
  • درماتومیوزیت (التهاب در بافت‌های همبند، همراه با تغییرات تخریبی در عضلات و پوست).
لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=10113
  • منبع : chetor.com

مطالب مرتبط

17اسفند
کاهش ۵۰درصدی مصرف گوشت در یک سال گذشته
رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور:

کاهش ۵۰درصدی مصرف گوشت در یک سال گذشته

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.