• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
کل اخبار 6233اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد زنگ هایی که در حوزه همیشه دیر به صدا در می آیند! امتداد اجتماعی روحانیت و جیغ های بنفش اصحاب مدرنیته!

6

خواص چغاله بادام و نقش آن در زیبایی

  • کد خبر : 8948
  • 19 فروردین 1400 - 16:00
خواص چغاله بادام و نقش آن در زیبایی
چغاله بادام دارای فسفر فراوانی است که برای دندان‌ها و استخوان‌ها مفید است. فسفر با تقویت دندان و لثه به سلامت دهان و دندان کمک می‌کند. به‌علاوه، کارایی سیستم اسکلتی نیز به‌طرز چشمگیری بهبود می‌یابد.

خواص چغاله بادام برای سلامتی

۱. تأمین آنتی‌اکسیدان‌های موردنیاز بدن

چغاله بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که در دفع سموم بدن و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند؛ بنابراین با مصرف چغاله بادام می‌توانیم از بسیاری از بیماریها و عفونت‌ها پیشگیری کنیم.

۲. فراهم‌کردن مواد مغذی ضروری

چغاله بادام سرشار از مواد مغذی مهمی است که برای سیستم عصبی بسیار مفیدند. ال-کارنیتین و ریبوفلاوین (ویتامین B2)، دو عنصر اصلی موجود در چغاله بادام، برای تغذیه مناسب مغز و اعصاب ضروری‌اند؛ بنابراین قراردادن چغاله بادام در رژیم غذایی روزانه کارکرد مغز و سطح ذهنی ما را به‌طور مؤثری بهبود می‌دهد.

۳. کمک به کاهش وزن

چغاله بادام چربی‌های سالمی دارد که در دفع چربی اضافه و لاغری مؤثرند. کالری موجود در چغاله بادام نوعی کالری نادر است که برای کاهش وزن مفید است.

۴. کمک به سلامت قلب

این میوه خوش‌مزه برای قلب بسیار مفید است. چغاله بادام (به‌ویژه پوست آن) حاوی فلاونوئیدها یا بیوفلاونوئیدهای فراوانی است که نوعی متابولیت ثانویه محسوب می‌شوند و قدرت آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن را افزایش می‌دهند. گروهی از پژوهشگران از دانشگاه تافتس ثابت کرده‌اند که فلاونوئیدها در همکاری با ویتامین E عمل می‌کنند و از این طریق از دیواره رگ‌ها در برابر پارگی یا آسیب‌های احتمالی محافظت می‌کنند.

با مصرف چغاله بادام می‌توانیم از بیماری‌های قلبی ـ عروقی کشنده‌ای مانند حمله قلبی جلوگیری کنیم.

۵. تقویت دندان و لثه

چغاله بادام دارای فسفر فراوانی است که برای دندان‌ها و استخوان‌ها مفید است. فسفر با تقویت دندان و لثه به سلامت دهان و دندان کمک می‌کند. به‌علاوه، کارایی سیستم اسکلتی نیز به‌طرز چشمگیری بهبود می‌یابد.

۶. حفظ تعادل pH بدن

مصرف چغاله بادام روشی طبیعی و عالی برای حفظ سطح pH بدن است. گاهی کل سیستم بدن به‌دلیل ترشح شیره‌های معده و روده اسیدی می‌شود. بدن ما همیشه تمایل دارد که قلیایی بماند و اسیدی‌شدن بدن می‌تواند به مشکلات سلامتی شدیدی منجر شود (مانند پوکی استخوان، ازدست‌دادن انرژی، ضعف سیستم ایمنی بدن، افزایش وزن و غیره).

چغاله بادام پروتئینی قلیایی است که می‌تواند بدن را قلیایی نگه دارد.

۷. کمک به گوارش بدن

چغاله بادام برای معده مفید است، زیرا فیبر فراوانی دارد که فرایند هضم را روان‌تر می‌کند و موجب درمان یبوست مزمن می‌شود.

۸. کنترل سطح کلسترول خون

مواد غذایی اندکی وجود دارند که مانند چغاله بادام می‌توانند با لیپوپروتئین کم‌چگالی یا «کلسترول بد» مبارزه کنند. اگر چغاله بادام را به‌طور منظم مصرف کنیم، به‌راحتی می‌توانیم سطح کلسترول خون خود را کنترل کنیم.

۹. تنظیم سطح قند خون

بعد از هر وعده غذایی، سطح گلوکز (قند) در جریان خون افزایش می‌یابد و این افزایش سطح گلوکز به‌هیچ‌وجه برای سلامتی خوب نیست. چغاله بادام با تقویت ترشح هورمون انسولین و تنظیم سطح قند خون، در مقابله با این شرایط به ما کمک می‌کند.

خواص چغاله بادام برای پوست

۱. صاف و شفاف کردن پوست

همان طور که پیش‌تر گفتیم، چغاله بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ است. ویتامین E مهم‌ترین عامل آنتی‌اکسیدانی موجود در چغاله بادام است که می‌تواند با حذف تمام رادیکال‌های آزاد و سایر مواد سمّی جمع‌شده به‌دلیل آلودگی، بدن را کاملا پاک کند.

با مصرف چغاله بادام، پوستی صاف و شفاف با درخششی طبیعی خواهیم داشت.

۲. کمک به رفع مشکلات پوستی

چغاله بادام سم‌زدای خوبی است و سیستم داخلی بدن را تمیز می‌کند. به‌علاوه، مشکلات پوستی مانند آکنه، جوش، جوش سرسیاه، جوش سرسفید و غیره را نیز درمان می‌کند.

۳. تغذیه پوست

چغاله بادام، علاوه بر سم‌زدایی، فواید دیگری نیز برای پوست دارد. مقدار آلفا-توکوفرولِ (alpha-tocopherol، ماده اصلی ویتامین E) موجود درآن بسیار بالاست؛ بنابراین غذایی برای پوست است. مصرف منظم چغاله بادام مواد مغذی کافی برای سلول‌های پوست را فراهم می‌کند و موجب سلامتی آنها می‌شود.

۴. جلوگیری از پیری پوست

ویتامین E از مواد ضدپیری طبیعی نیز محسوب می‌شود؛ بنابراین با مصرف منظم چغاله بادام، استفاده از ماسک صورت چغاله بادام یا حتی ماساژ صورت با روغن چغاله بادام می‌توانیم از علائم پیری گوناگونی مانند چین‌وچروک، لکه‌های تیره، خطوط ریز و غیره جلوگیری کنیم.

۵. کمک به حفظ رنگ طبیعی چهره

مصرف روزانه چغاله بادام برای بهبود رنگ چهره نیز مفید است. از آنجا که چغاله بادام با پیری زودرس مبارزه می‌کند و پوست را احیا می‌کند، با مصرف آن پوستی نرم و جوان خواهیم داشت. به‌علاوه، چغاله بادام از پوست ما در برابر پرتوهای مضر ماورای بنفش آفتاب محافظت می‌کند و موجب می‌شود رنگ طبیعی چهره خود را حفظ کنیم.

خواص چغاله بادام برای مو

۱. جلوگیری از ریزش مو

با کمک چغاله بادام به‌راحتی می‌توانیم از ریزش موی زیاد خلاص شویم. چغاله بادام سرشار از ویتامین‌های ضروری، مواد معدنی و مواد مغذی دیگری است که هریک از تارهای مو را از ریشه تغذیه می‌کنند؛ بنابراین با مصرف آن موهای قوی و سالمی خواهیم داشت.

۲. افزایش رشد موها

چغاله بادام علاوه بر جلوگیری از ریزش مو، رشد موها را نیز افزایش می‌دهد. بادام سبز دارای مقادیر زیادی پروتئین، ویتامین E، آهن، روی و مواد دیگری است که برای رشد موها ضروری‌اند.

اگر می‌خواهید موهای ضخیم‌تر و بلندتری داشته باشید، از امروز مصرف چغاله بادام را شروع کنید.

۳. درخشندگی موها

این ماده غذایی فوق‌العاده در درخشندگی و جلوه موها نیز بسیار مؤثر است. پروتئین موجود در چغاله بادام موجب افزایش جریان خون در پوست سر می‌شود و افزایش جریان خون نیز سبب درخشندگی موها و تحریک رشد آنها می‌شود.

روش‌های مصرف چغاله بادام

مصرف چغاله بادام به‌صورت ترشی یا شور

می‌توانید چغاله بادام را با کمی نمک دریایی یا شکر میل کنید یا از آن در سالادها استفاده کنید. بادام سبز همراه با نخودفرنگی یا کاهو طعم بسیار خوبی دارد. می‌توانید با چغاله بادام ترشی یا شور درست کنید یا از آن در پاستا یا خورش‌ها استفاده کنید. خورشی نیز با نام خورش چغاله بادام وجود دارد که با چغاله بادام و گوشت تهیه می‌شود.

سخن پایانی

شاید آگاهی از خواص چغاله بادام و فواید فراوانی که برای سلامتی دارد موجب شود این میوه پرخاصیت و مفید را بیشتر مصرف کنید. البته چغاله بادام مدت کوتاهی از سال در بازار موجود است و همیشگی نیست؛ ولی می‌توانید با تهیه ترشی و شور در تمام طول سال از این میوه مفید استفاده کنید. اگر درمورد خواص چغاله بادام یا روش‌های مصرف آن تجربه و دیدگاهی دارید، خوش‌حال می‌شویم آن را با ما در میان بگذارید.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=8948
  • منبع : chetor.com

مطالب مرتبط

12اردیبهشت
مهم‌ترین گله‌ اش این بود که چرا سیاه می‌نویسیم و نومیدانه
یادداشتی در ثنای استاد محمدعلی اسلامی ندوشن؛

مهم‌ترین گله‌ اش این بود که چرا سیاه می‌نویسیم و نومیدانه

27فروردین
فرمول جذابیت در یک کلمه!
فراگیرترین دوست داشتنیِ همه مردم جهان:

فرمول جذابیت در یک کلمه!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.