• امروز : سه شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024
کل اخبار 6239اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

7
فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟

ضرورت مدیریت هویت در فضای مجازی

  • کد خبر : 36420
  • 01 بهمن 1400 - 0:24
ضرورت مدیریت هویت در فضای مجازی
فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نوعی از بحران هویت را در میان طیف گسترده‌ای از جوانان به وجود آورده است. به این صورت که فرد هنگام استفاده از امکانات ارتباطی مجازی، هویت واقعی خود را که در سراسر زندگی با آن درگیر بوده کنار می‌گذارد و با هویت جدیدی مواجه می‌شود.

به گزارش صدای حوزه، با توجه به گسترش روزافزون شبکه های اجتماعی، استفاده نوجوانان و جوانان ایرانی از اینترنت رو به افزایش است و دسترسی جوانان به فضای مجازی آسیب‌های زیادی را به همراه دارد.

فضای مجازی و ایجاد هویت ساختگی

فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی اینترنتی با امکان ایجاد هویت ساختگی باعث بروز نوعی بحران هویتی به‌خصوص در میان جوانان شده است. به این صورت که فرد هنگام استفاده از امکانات ارتباطی مجازی، هویت واقعی خود را که در سراسر زندگی با آن درگیر بوده کنار می‌گذارد و با هویت جدیدی مواجه می‌شود.

هویت

هویت و فضای مجازی

بنابراین معناهای جدیدی وارد ذهن فرد می‌شود و هویت جدید در کنار هویت واقعی او قدعلم می‌کند که ذهن فرد را درگیر و دچار بحران می‌کند. چراکه این دو هویت در وضعیت همزمانی قرار می‌گیرند و فرد نمی‌تواند به‌راحتی مفاهیم و خصایص هویت جدید را با هویت قدیمی و همیشگی‌اش تطبیق دهد و یا اساساً ممکن است میان آن‌ها تعارض پدید آید.

این بحران احتمالاً خستگی، تنش، فشار عصبی و ناکامی را برای فرد به همراه دارد. با توجه به فرایند جهانی شدن و مواجه شدن نسل جوان ایرانی با فضای مجازی و اهمیت هویت ملی در جهت انسجام و یکپارچگی کشور، ضروری است عواقب این مواجهه در ایجاد بحران‌های هویتی بررسی شود.

همچنین با توجه به رشد فزاینده شبکه‌های اجتماعی ضروری است برنامه‌ریزی برای منابع هویت‌ساز جدید با توجه به فضای مجازی در برنامه‌ریزی‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور صورت گیرد.

در ادامه ویدئوی زیر را مشاهده کنید:

بیشتر بخوانید:

کودک و هویت دیجیتالی

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=36420
  • منبع : خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

08دی
آیا فرهنگ کافه نشینی می تواند جایگزین شبکه های اجتماعی باشد؟
تأملی در چرایی افزایش کافه ها و اشاره به جای خالی "پاتوق های مذهبی خوش فرم" در شهر؛

آیا فرهنگ کافه نشینی می تواند جایگزین شبکه های اجتماعی باشد؟

16مرداد
من‌های هک‌شده!
زنان و فضای مجازی؛

من‌های هک‌شده!

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.