• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
کل اخبار 6240اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

5
نقش شخصیت افراد در عملکرد سیستم ایمنی بدن؛

آیا برونگراها سالم ترند؟

  • کد خبر : 37371
  • 09 بهمن 1400 - 12:06
آیا برونگراها سالم ترند؟
شخصیت افراد می تواند واکنش سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار دهد به طوری که برونگرایی به شدت با افزایش بیان ژن های پیش التهابی و وظیفه شناسی با کاهش بیان این ژن ها مواجه شده و باعث واکنش قوی یا ضعیف سیستم ایمنی می شوند.

انسان ها از شخصیت های متفاوتی برخوردارند و هر شخصیت ویژگی های خاص خود را دارد. افراد برونگرا معمولاً به دنبال تجربیات جدید هستند و ترجیح می دهند مسئولیت را بر عهده گرفته و اهل تبادل نظر و ارتباط اجتماعی هستند. برونگراها مهارت های اجتماعی بهتری دارند، احساسات مثبت بیشتری بروز می دهند و انگیزه بیشتری دارند.

یک مطالعه تحقیقاتی ارتباط شخصیت ها و واکنش سیستم ایمنی بدن را مورد بررسی قرار داد.

پژوهشگران معتقدند، افراد با وجدان و محتاط به احتمال زیاد از واکنش سیستم ایمنی ضعیف تری برخوردارند. علاوه بر این، افراد وظیفه شناس، سیستماتیک و با وجدان هستند و بیشتر از همتایان خود که کمتر وظیفه شناس هستند، برنامه های خود را دنبال می کنند.

با این حال، این تحقیق هیچ مدرکی مبنی بر ارتباط تمایل به احساسات منفی با سلامت ضعیف پیدا نکرده است.

در این پروژه پژوهشی، ۱۲۱ شرکت کننده تست شخصیت را انجام دادند. به گزارش سیناپرس، همراه با ارزیابی پنج عامل اصلی شخصیت: برونگرایی، روان رنجورخویی، گشاده رویی، توافق‌پذیری و وظیفه شناسی، از شرکت کنندگان نمونه خون گرفته شد تا عوامل ژنتیکی که در عملکرد سیستم ایمنی مهم هستند، اندازه گیری و بررسی شود.

بیشتر بخوانید:

ضرورتی به نام روانشناسی در ساخت برنامه های تلویزیونی مخصوص کودکان

پروفسور کاویتا ودهرا (Kavita Vedhara) سرپرست این پروژه پژوهشی توضیح داد که نتایج ما نشان می دهد برونگرایی به طور قابل توجهی با افزایش بیان ژن های پیش التهابی و وظیفه شناسی با کاهش بیان ژن های پیش التهابی مرتبط است.

به عبارت دیگر، به نظر می رسد افرادی که انتظار داریم در نتیجه طبیعت اجتماعی خود در معرض عفونت های بیشتری قرار گیرند یعنی برونگرایان، به واسطه سیستم ایمنی خود به طور موثر با عفونت مقابله می کنند.

در عوض افرادی که ممکن است به دلیل تمایلات محتاطانه خود کمتر، اگر در معرض عفونت ها قرار گیرند، سیستم ایمنی آنها ممکن است کمتر واکنش نشان دهد.

شرح کامل این تحقیقات و یافته های حاصل از آن در آخرین شماره مجله روان شناسی نورواندوکرینولوژی(Psychoneuroendochrinology) منتشر شده و قابل دسترس است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=37371
  • منبع : سینا پرس

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.