• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
کل اخبار 6240اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

مَدرس‌های بی‌استاد؛ مدرسه‌ یا خوابگاه؟ شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب

6
سواد رسانه ای؛

نقش تکنیک متصل کردن در اقناع مخاطب

  • کد خبر : 37082
  • 05 بهمن 1400 - 16:54
نقش تکنیک متصل کردن در اقناع مخاطب
افراد برای بدست آوردن منفعت های مشترک به شرکت ها و هولدینگ ها می پیوندند که به همین دلیل توسط این تلاش ها دچار توقف شده است ،در حالی که در همان لحظه همگرایی را برای تلاش هایی مشترک که به اتصال افراد بهم ختم می شود از بین می برد .

بیایید صادق باشیم ، شما صرفا برای افزودن طنین صدای خود به مکالمات تلاش نمیکنید ، شما برای شنیده شدن ،تکرار شدن و ارزشمند شدن سخنان تان تلاش میکنید که سخنان شما بعد از اینکه میان مخاطبان نفوذ پیدا کرد نیز منجر به نفوذ فیزیکی شما در جمع باشد.

بنابراین چه راه بهتری برای درک رسانه های اجتماعی ،جز مطالعه مقاله اصول پایه ای از نفوذ اثر دکتر رابرت سیالدینی ، پروفسور رشته روانشناسی و بازاریابی در دانشگاه آریزونا آمریکا وجود دارد ؟ سیالدینی در کتاب اولیه اش ، اصول نفوذ ، از ۶ سلاح قدرتمند برای نفوذ صحبت میکند که به ضمیر خودآگاه و اجتماعی ما به سختی متصل شده است. به معنای دیگر ما نمیتوانیم بی تفاوت باشیم اما بهرحال مطابق با این قوانین، تعامل های اجتماعی رفتار خود را تنظیم می کنیم.

آیا این بدان معناست که چیزی مفید درون رسانه های اجتماعی وجود داردمه ما را برای یادگیری در تعامل ها فرا می خواند؟

خب ، به سراغ تکنیک متصل کردن درمبحث اقناع میرویم :

سیالدینی عنوان میکند که ، ما اغلب ترجیح میدهیم به کسانی که دوستشان داریم و می شناسیم بله بگوئیم .افزونه های این اصل به شرح زیر می باشد :

الف ) جذابیت های فیزیکی یک اثر متوقف شده ایجاد کرده و معمولا اصل اتصال را لغو میکند ;

ب) ما افرادی که به ما شباهت بیشتری داشته باشند دوست داریم ;

ج) ما کسانی را که از ما تعریف و تمجید می کنند دوست داریم ;

د) ما چیز هایی که شبیه به خودمان باشد را نیز دوست داریم ;

ه) همگرایی به سمت تلاشهای مشترک الهام بخش اصل اتصال افراد به هم است ;

و) یک مشارکت یا قضاوت بی طرفانه چه منفی باشد چه مثبت باعث افزایش نفوذ در افراد است که در مورد ما چه فکری می کنند ;

این مساله چگونه در رسانه اجتماعی کارکرد دارد ؟  خب ، برای شروع با معادل مجازی جذابیت بدنی ، ما اعتقاد و باور بیشتری برای جذابیت بلاگ های طراحی شده ، پیام های مستتر در ویدئو های باکیفیت تر و شرکتهایی که صفحات وب دارای احساس بیشتری از رسانه اجتماعی در طراحی و خروجی شان دارند ، داریم.

به طور مشابه ، افراد برای بدست آوردن منفعت های مشترک به شرکت ها و هولدینگ ها می پیوندند که به همین دلیل توسط این تلاش ها دچار توقف شده است ،در حالی که در همان لحظه همگرایی را برای تلاش هایی مشترک که به اتصال افراد بهم ختم می شود از بین می برد . به تلاشهای ست گودین برای گردآوری کتابهای رایگان و خالق تفکر و سپس استفاده از این مجموعه برای جمع آوری بودجه برای امور غیرانتفاعی بیاندیشید. تلاش ها و یا توئیت های  برایان آیزنبرگ از یک سال پیش نیز به ذهن خطور می کند.

 همانطور که در حال تعارف سایرین است ، چه چیزی یک ریتوئیت ، یک پیگیری یا یک کامنت مثبت بلاگ نسبت به یک تعارف اجتماعی محسوب می شوند ؟ و بله اینها  فعالیت هایی هستند  که شما به صورت معتبر ، تازه و یا آزادانه باید در آنها شرکت کنید.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=37082
  • منبع : http://nasrakurd.ir/

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.