به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام قمی، ریاست سازمان تبلیغات اسلامی را حقیقتا از نیروهای کارآمد نظام اسلامی می دانم که از ورودشان به این مسئولیت شاهد تغییرات راهبردی درستی بوده ایم.
وی اخیرا در دومین همایش علمی هیئات مذهبی گفته است:
“ظرفیت هیئتها به عنوان ابزاری برای تبلیغ اسلام ناب و شعائر حسینی، تنها محدود به بعد فرهنگی و دینی نیست، بلکه میتوان آن را در حوزه اقتصاد نیز به کار گرفت./ میتوان امروزه نیز از ظرفیت هیئتها برای ایجاد شبکههای اقتصادی مردمی و حمایت از تولید داخلی استفاده کرد. این شبکهها میتوانند به عنوان ابزاری برای اقتصاد مقاومتی در برابر فشارهای بینالمللی عمل و اعتماد عمومی را نسبت به نظام اسلامی تقویت کنند.”
پی نوشت صدای حوزه:
با نگاهی تمدنی و اسلامی در فرمایش وی ایرادی نیست ولی باید پرسید آیا الگوهای پیشنهادی هم دارید؟ آیا ما باز هم صرفا با پیشنهادی کلی بدون پشتوانه مطالعاتی مواجهیم؟
آیا پژوهشکده باقرالعلوم به عنوان یکی از نهادهای وابسته به سازمان درباره این مساله به عنوان یک پروژه علمی، کار تحقیقاتی انجام داده است تا امروز با یک نسخه اجرایی، دستگیر هیئات در این زمینه باشیم؟
آیا سوق دادن هیئات به سمت امور اقتصادی آنهم به شکلی کلی و مبهم نمی تواند فرجامی ناخوش همچون ورود برخی طلاب و چهره های انقلابی در امور اقتصادی داشته باشد که سرانجامشان به ورشکستگی و تشکیل پرونده های قضایی کثیرالشاکی انجامید؟!