• امروز : شنبه - ۲۵ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 15 March - 2025
کل اخبار 6441

صدای حوزه امروز

تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟ تنظیمات دروس حوزه طوریست که هیچ احتیاجی به قرآن ندارند! + واکنش ها زیر و بم اشتغال طلاب و چند نکته باریک‌تر از مو چرا ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم؟/ منبر را به هرکسی ندهید لزوم ارائه مدل اجرایی دقیق جهت ورود هیأت های مذهبی به اقتصاد اولین دیدار همسر با لباس روحانیت یا مزاحمت یک آخوند برای یک زن متأهل؟! حکمت متعالیه در خدمت انقلاب تبارشناسی تربیت چهره‌های انقلابی در گفتمان حوزه‌های علمیه از مدرسه‌ی عرفان تا کوچه‌های انقلاب/ زنانی که تاریخ را در حاشیه‌ی تاریخ نوشتند حمله طلبه ها به حوزه علمیه دروغ است/ دعوا بر سر مسجد نیست و اداره آن در اختیار اشرفی اصفهانی است جامعه الزهرا تصمیم بگیرد: تبلیغ اولویت اول است یا دوم؟! با نسلی نو و بی سابقه مواجهیم! / مبلغین در حضور معاون تبلیغ حوزه چه گفتند؟ جوابیه مدیر و اساتید و طلاب حوزه علمیه دارالحکمه در پی جنجال های اخیر

3
در نشست تخصصی معرفی درسنامه معماری و مهندسی در مدرسه معصومیه قم مطرح شد؛

کشور نیازمند یک انقلاب دانشی در حوزه معماری و مهندسی است

  • کد خبر : 45903
  • 20 بهمن 1403 - 9:49
کشور نیازمند یک انقلاب دانشی در حوزه معماری و مهندسی است
مسئله مسکن در کشور وخیم است و ۴۰ درصد مردم ایران مستاجر هستند و خانه دارها هم خانه‌هایی با مجموعه ای از عیوب را دارا هستند.

به گزارش خبرنگار صدای حوزه، حجت الاسلام کشوری عنوان کرد: مسئله مسکن در کشور وخیم است و ۴۰ درصد مردم ایران مستاجر هستند و خانه دارها هم خانه‌هایی با مجموعه ای از عیوب را دارا هستند.

وی در ادامه افزود در حوزه علمیه دانش تفصیلی در حوزه مهندسی و معماری وجود دارد که باید شنیده شود… دانش مهندسی امروز در عمل شکست خورده و لازم است یک انقلاب دانشی در حوزه معماری و مهندسی را آغاز کنیم. ۱۰ اشکال به مهندسی امروز وارد است و این نقد ها به عنوان مقدمه بحث های اثباتی در حوزه معماری و مهندسی مطرح است.؛ نباید نگاه بخشی به تمدن اسلامی داشت. تمدن اسلامی یک پدیده ذو ابعاد و جامع است.

قواعد ساخت ساختمان بر اساس آیات و روایات شامل ۹ زیرمجموعه می باشد از جمله تبیین ۱- ویژگی های جانمایی ساختمان، ۲- قواعد طراحی نقشه ساختمان، ۳- قواعد فنی مرتبط با ساخت ساختمان، ۴- قواعد مرتبط با مصالح ساختمانی، ۵- قواعد مرتبط با ساخت حیاط ساختمان، ۶- قواعد مربوط با تزئینات و دکوراسیون داخلی ساختمان، ۷- کاربری های ساختمان مسکونی، ۸- قواعد مرتبط با انتخاب درختان، گیاهان و حیوانات خانگی ۹- قواعد مرتبط با خرید و فروش ساختمان و ساخت خانه محرومان

یکی از نقاط آغازین اصلاح معماری کشور، اصلاح الگوهای ارزیابی و اصلاح سیستم‌های رتبه دهی به ساختمان – بر اساس محورهای نه گانه فوق الذکر- است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=45903

مطالب مرتبط

24اسفند
تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه
در گفتوگو با استاد و تاریخ پژوه حوزوی مطرح شد؛

تبارشناسی سکولاریسم در حوزه‌های علمیه

22اسفند
به مردم بگوییم یا نگوییم؟!
22اسفند
امپراطوری معاونت آموزش بر حوزه/ چرا تغییر سخت است و چگونه باید پیش برویم؟

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.