• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
کل اخبار 6233اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد زنگ هایی که در حوزه همیشه دیر به صدا در می آیند! امتداد اجتماعی روحانیت و جیغ های بنفش اصحاب مدرنیته!

10
مثبت اندیشی

اثرات مثبت اندیشی در امید به زندگی

  • کد خبر : 37145
  • 06 بهمن 1400 - 14:40
اثرات مثبت اندیشی در امید به زندگی
مثبت اندیشی یکی از الگوهای رفتاری سالم در جامعه است. با توجه به اینکه آینده هر شخص تا حد بالایی به نگرش او بستگی دارد مثبت اندیشیدن می تواند مقدمات موفقیت و کامیابی را برای او فراهم کند.

مثبت اندیشی

مثبت اندیشی یکی از الگوهای رفتاری سالم در جامعه است. با توجه به اینکه آینده هر شخص تا حد بالایی به نگرش او بستگی دارد مثبت اندیشیدن می تواند مقدمات موفقیت و کامیابی را برای او فراهم کند.

البته لازم به ذکر است که تنها مثبت اندیشی لازمه کار نیست بلکه به این معنی می باشد که نگرش مثبت در زندگی می تواند انسان را به سمت کامیابی سوق دهد.
یکی دیگر از بازخوردهای مثبت اندیشی داشتن روان سالم است.

اگر این توانایی در ما وجود ندارد و یا بواسطه عواملی کمرنگ شده، می بایست این موضوع به کمک روشهای موثر و نوین علم روانشناسی توسط روانشناس مورد بررسی و تحت درمان قرار گیرد.

اثرات مثبت اندیشی

مثبت اندیشی اثرات بسیار خوبی بر روی زندگی و حتی بدن ما دارد. با توجه به اینکه ذهن قدرت بالایی دارد مثبت اندیشی در بسیاری از مواقع غیرممکن ها را ممکن می کند! طبق تحقیقات، نگرش و تفکرات ما تکلیف آینده مان را مشخص می کند. به این معنی که مثبت اندیشی می تواند زمینه های اتفاقات مثبت در زندگی ما را فراهم کند. در زیر به چند مورد از اثرات مثبت اندیشی اشاره شده است:
وجود آرامش و اطمینان خاطر در زندگی
تمرکز بیشتر و بهتر بر روی موفقیت و کامیابی
بسیج شدن فکر و اعضای بدن برای اتفاق های خوب
عدم وجود مشکلات حاصل از افکار منفی مانند استرس، اضطراب و افسردگی

پیش به سوی مثبت اندیشی

اگر شخص منفی نگری هستید بهترین کار ممکن این است که به یک روانشناس مجرب مراجعه کنیم. روانشناس با استفاده از تکنیک های علمی و عملی به ما کمک خواهد کرد تا بتوانیم مثبت بیاندیشیم.

یکی از مهمترین اقدامات پیش رو، ریشه یابی و علت یابی این موضوع است که شخص چرا می تواند مثبت فکر کند؟ مواردی همچون شرایط و محیط ناسالم از نظر روانشناختی، یا عدم سلامت روانی و شخصیتی و مانند آنها می توانند جزو دلایل اصلی تفکرات منفی باشند.

بازنگری افکار با کمک خود شخص کمک بسیاری به ریشه یابی موضوع خواهد کرد. پس از این مرحله امکان ارائه راهکار مناسب وجود خواهد داشت.

مشخص کردن واقعیت و تحریفات

یکی از مهمترین اقدامات برای اصلاح تفکرات نادرست و منفی، مرور و مشخص کردن واقعیات و تحریفات است. ممکن است بخشی یا بسیاری از نگرش های ما نسبت به محیط اشتباه باشد که با تصحیح خطاهای شناختی و تعمیم دادن آنها می توان قدمی بزرگی در این زمینه برداشت.

همچنین لازم به ذکر است با مرور و بررسی دیدگاه های شخصی نسبت به مسائل مختلف این مشکل قابل حل است.

امید به زندگی برابر است با مثبت فکر کردن

اگر شخصی امید به زندگی داشته باشد حتما دارای زمینه فکری مثبت می باشد. در ادامه به مجموعه راهکارهای افزایش امید به زندگی خواهیم پرداخت.
• رویا پردازی و به تصویر کشیدن زندگی:
اگر از خیلی از افراد بپرسید برای چه چیزی تلاش می کنید؟ می گویند که برای رسیدن به فردایی بهتر و آینده ای زیباتر تلاش می کنند. اما اگر از آنها بپرسید این آینده زیبا از نظر شما چه ویژگی هایی دارد؟ جوابی ندارند که، به شما بدهند.
برای اینکه امید به زندگی در شما قوی تر شود، باید آینده ای که انتظارش را دارید، در ذهن خود به تصویر بکشید.
بررسی انتظارات خود از زندگی: ببینید که چه آینده ای را در نظر خود دوست دارید؟ چه اهدافی دارید؟ انتظارات خود را از زندگی بشناسید. در این صورت می توانید برای رسیدن به آنها با امید و انگیزه بیشتری تلاش کنید. نوشتن می تواند یک کمکی بسیار موثر باشد.
انتظارات خود را از یک زندگی ایده آل بنویسید. سپس با اولویت بندی کردن آنها، برای رسیدن به آنها تلاش کنید.
تقویت کردن ارتباطات اجتماعی: یکی از علائم ناامیدی در زندگی، گوشه گیری و ترجیح تنهایی است. بنابراین اگر می خواهید امید به زندگی را در خود تقویت کنید، بهتر است روابط اجتماعی خود را گسترش دهید و تقویت نمایید.

بررسی تفاوت زندگی ایده آل در کنار زندگی فعلی: به تفاوت های زندگی فعلی و زندگی ایده آلی که در ذهن دارید، فکر کنید. اینکار در تقویت امید به زندگی و همچنین تقویت اراده شما برای رسیدن به زندگی ایده آل بسیار موثر است.

شرکت در فعالیت های لذت بخش: کارهایی که به آنها علاقه مند هستید را کشف کنید. ببینید دوست دارید در چه فعالیت هایی شرکت کنید؟ انجام چه کارهایی را لذت بخش تلقی می کنید؟ که می تواند حال شما را خوب کند. شرکت کردن در این فعالیت ها می تواند تاثیر گذاری بسیار زیادی در تقویت امید به زندگی در شما داشته باشد.
پی بردن به معنای زندگی: معنای زندگی را به طور کامل درک نمایید. از نظر شما زندگی در دنیا به چه معنایی می باشد. شاید این راهکار فلسفی و معنوی به نظر بیاید. اما یک واقعیت انکار ناپذیر است. امید زمانی در زندگی شما جریان پیدا می کند، که بدانید به چه دلیلی از رختخواب بلند می شوید، سرکار می روید، غذا می خورید و ….
تعیین هدف و تلاش برای رسیدن به آن، یکی از مهم ترین دلایل زندگی می باشد. بنابراین سعی کنید معنای زندگی ایده آل و خوشبخت را به درستی درک کنید. در این صورت می توانید امید بیشتری در زندگی داشته باشید.
• شناخت نقاط قوت و نقاط ضعف: از دیگر راهکارهای تقویت امید به زندگی، شناخت ویژگی های فردی خود است. یکی از دلایل اصلی ناامیدی، احساس ضعف و ناکارآمدی در زندگی است. که ناشی از عدم شناخت نقاط مثبت و منفی افراد است. برای اینکه فردی امیدوارتر باشید، نیاز است تا نقاط قوت خود را بشناسید و در کارهایی شرکت کنید که در آن مهارت دارید.

همچنین با شناخت نقاط ضعف خود می توانید، برای تقویت آنها اقدام نمایید. تا دیگر نقاط ضعف تلقی نشوند.

• نوشتن خواسته ها و دنبال کردن آنها: یکی دیگر از راهکارهای تقویت امید در زندگی هر انسانی مشخص کردن خواسته های او از زندگی است. خواسته های خود را از زندگی بنویسید و برای انجام هر کدام تلاش کنید. نوشتن خواسته ها و قرار دادن آنها در معرض دید، می تواند انگیزه و امید شما را در زندگی برای رسیدن به آنها تقویت نماید.

• مراقبت از خود: از سلامت خود مراقبت نمایید. چکاپ های سلامتی را دست کم نگیرید. در صورتی که بیمار شدید، به سرعت برای درمان آن اقدام نمایید. یکی از مواردی که موجب کاهش امید به زندگی می شود، وجود بیماری و عدم وجود سلامت کامل انسان می باشد.

سلامتی یکی از مهم ترین دارایی های هر انسان در زندگی است. سعی کنید تمام تلاش خود را برای حفظ آن انجام دهید.

• عدم توجه به امید کاذب: رویاهای غیر قابل باور و کاذب از دلایل اصلی ناامیدی در زندگی هر انسان است. بنابراین تمرکز خود را از روی رویاهای غیر قابل باور و خیالی بردارید. فکر کردن و تلاش برای خواسته های غیر واقعی که در نهایت با شکست روبه رو خواهد شد، می تواند تمامی امید و انگیزه شما را در زندگی از بین ببرد.

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=37145
  • منبع : drjebeli.com

مطالب مرتبط

26اردیبهشت
آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا دعوت حق را لبیک گفت
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ؛

آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا دعوت حق را لبیک گفت

29فروردین
اثرات دیدن خشونت والدین بر کودکان
از افسردگی و اضطراب تا چالشهای فیزیکی و آزار جسمی؛

اثرات دیدن خشونت والدین بر کودکان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.