• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
کل اخبار 6233اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد زنگ هایی که در حوزه همیشه دیر به صدا در می آیند! امتداد اجتماعی روحانیت و جیغ های بنفش اصحاب مدرنیته!

5

هیأت وسیله ای برای دیپلماسی فرهنگی و مذهبی

  • کد خبر : 23973
  • 13 شهریور 1400 - 14:19
هیأت وسیله ای برای دیپلماسی فرهنگی و مذهبی
یکی از اهدافی که دشمن همواره در این سالها دنبال کرده ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی در منطقه غرب آسیا بوده و در این راه از هیچ تلاشی مضایقه نکرده است.
به گزارش صدای حوزه، حجت الاسلام سید قوام صفوی طی یادداشتی پیرامون مفهوم دیپلماسی مذهبی نوشت:
 
یکی از اهدافی که دشمن همواره در این سالها دنبال کرده ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی در منطقه غرب آسیا بوده و در این راه از هیچ تلاشی مضایقه نکرده است.

چه زمانی که بر طبل اختلاف قومیتی و نژادی کوبیده است و چه زمانی که تمام تلاشش را بکار بسته تا بین دوملت ایران و عراق اختلاف بیاندازد. با نگاهی به اخبار و وقایع پیش آمده به دست آمریکا و رژیم صهیونیستی به وضوح در بسیاری از اختلافات و پیش آمدها دیده می شود.

اتاق فکر دشمن در حالی به اختلاف افکنی درمنطقه جهت میدهد که سابقه طولانی انس بین شیعیان و مسلمانان منطقه مخصوصا ملت عراق و ایران از دیرباز تاکنون با قوت ادامه پیدا کرده است.

تکریم زائران ایرانی اربعین توسط خدام و موکب داران عراقی و هم چنین مهمان پذیری مردم عراق در خانه هایشان از عزاداران حسینی در ایام اربعین نمونه بارز علاقمه مندی بین این دوملت می باشد.

البته باید اذعان کرد که گاهی موفق به فریب برخی جریان ها در منطقه شده اند تا جایی که حرکت هایی را شکل داده. در مقاطعی در اختلاف افکنی بین گروه های مسلمان منطقه موفق بوده اند و تجمعات و اعتراضاتی را شکل داده اند.

آنچه که می‌تواند به عنوان یک پادزهر برای این فریب ها و البته هزینه کردهای میلیون دلاری محور عبری عربی غربی استفاده کرد، تقویت نقاط مشترک موجود بین کشورهای اسلامی می باشد.

دیپلماسی فرهنگی و مذهبی و البته استفاده از ظرفیت بالای هیأت ها و سخنرانان و مداحان مذهبی میتواند به تقویت مشترکات مذهبی، آیینی و سنتی بین اقوام و گروه های مذهبی مختلف در منطقه غرب آسیا منجر شود.

ساکنین غرب آسیا و گروه های اسلامی منطقه جزو ارادتمندان به اهل بیت پیامبر (ص) می باشند و این حب و ارادت می تواند حلقه وصل بین مسلمانان منطقه باشد. البته نه آن اسلامی که بن سلمان سعودی و مفتی های وهابی و داعشی نماینده آن باشند بلکه اسلامی که از سرچشمه اصیل وحی سیراب شود.

دیپلماسی مذهبی همان حلقه مفقوده ایست که در دوران وزارت جناب آقای محمد جواد ظریف کمتر به آن توجه شد که امید می رود در دوره جدید جزو اولویت های دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد.

استفاده از ظرفیت بالای هیأت های مذهبی و سخنرانان و مادحین اهل بیت و ظرفیت عظیم عاشورا و عزاداری شیفتگان حضرت برای سیدالشهدا که در تمامی منطقه به عنوان یک پایگاه مهم فرهنگی مشترک وجود دارد می‌تواند عامل اتحاد و هراس دشمن بشود.

دشمنی که همواره به دنبال آسیب زدن به اتحاد امت اسلامی می باشد و هراس از تشکیل امت واحده دارد. همان امت قوی و مقاوم و البته پیشرفته که حول محور سیدالشهدا(ع) دست یافتنی می باشد.

شاید بتوان هیئات انقلابی که به تقویت محور مقاومت و قدرت گرفتن اسلام در منطقه کمک می کند را از یک امامزاده یا گلزار شهدا در تهران به آن سوی مرزها کشاند و با ادامه این ارتباطات وجوه مشترک بین کشورهای اسلامی و منطقه را تقویت کرد.

قوانین مختلف در هر کشوری در حدود مرزهای سیاسی همان کشور باید اجرا شود. اما باید دانست که حب الحسین مرز سیاسی نمی شناسد و حس زیبای مشترک بین مسلمانان در هر کشوری می باشد.

حب الحسین یجمعنا

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=23973
  • نویسنده : سید قوام صفوی

مطالب مرتبط

12دی
پروژه «دوگانه‌ی ساختگی نظام اسلامی و دینداری» به دنبال چیست؟
تأملی بر شیوه‌های جذب جریان مذهبی از سوی دشمن؛

پروژه «دوگانه‌ی ساختگی نظام اسلامی و دینداری» به دنبال چیست؟

19اردیبهشت
تفاوت مخرج مشترک نداشتن با صورت مشترک داشتن
حواشی دیدار رهبر معظم انقلاب با دانشجویان؛

تفاوت مخرج مشترک نداشتن با صورت مشترک داشتن

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.