• امروز : پنج شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 18 April - 2024
کل اخبار 6238اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

شهیدانه خوی؛ نمونه ای از گروه های کوچک مردمی در عرصه جهاد فرهنگی روایت نگاری از یک نماز بهاری آقای سروش محلاتی! تحریک گسل قم ـ نجف؛ به چه قیمت و هدفی؟! دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است

2
استاد قرائتی، در نشست طلاب و روحانیان استان سمنان؛

درخواست سجده شکرِ طولانی از رسول خادم/ نامه امام در مورد ساخت بدون تزئینات مصلای تهران

  • کد خبر : 32373
  • 09 آذر 1400 - 18:15
درخواست سجده شکرِ طولانی از رسول خادم/ نامه امام در مورد ساخت بدون تزئینات مصلای تهران
قرائتی: نامه‌ای از امام راحل دیدم که در آن نوشته بود مصلای تهران را بزرگ و محکم بسازید؛ اما بدون هیچ‌گونه تزئیناتی؛ اما متأسفانه خواستند مصلی را با مصالح فاخر بسازند و ۴۰ سال است که هنوز تکمیل نشده است!

به گزارش صدای حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور در نشست طلاب و روحانیان استان سمنان با ذکر خاطره‌ای از توصیه‌اش برای ترویج اسلام در خارج از کشور اظهار کرد: روزی «رسول خادم» (کشتی‌گیر مطرح ایرانی) می‌خواست برای رقابت‌های کشتی به آمریکا سفر کند، به او گفتم که بعد از پیروزی، حتماً سجده شکر به جای بیاورد و سجده را هم کمی طولانی کند.

قرائتی ادامه داد: خادم گفت این کار ممکن است باعث ریا شود؛ به او گفتم در این شرایط ریا هم ثواب دارد؛ چون وقتی سجده طولانی به جای آوردی، همه حاضران سؤال می‌کنند که چرا این ورزشکار سجده می‌کند و بقیه می‌گویند مسلمان‌ها وقتی خدا به آنها نعمتی هدیه می‌دهد، برایش سجده شکر به جای می‌آورند و این باعث ترویج فرهنگ اسلام می‌شود.

قرآن کریم؛ از زایشگاه تا قبرستان

این مفسر قرآن کریم، با بیان اینکه ما به قرآن کریم از زایشگاه تا قبرستان نیازمند هستیم، گفت: قرآن کریم نخ تسبیح زندگی ما انسان‌هاست که از روز نخست زندگی تا روز مرگ با ما همراه خواهد بود.

او همچنین از مسؤولان خواست تا برگزاری مسابقات کتاب نماز را بیشتر جدی بگیرند تا بدین واسطه مطالعه قرآن کریم و کتاب‌های مربوط به این حوزه تقویت شود.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: ترویج فرهنگ نماز مربوط به همه ماست و نه فقط ستاد اقامه نماز و روحانیان و همه باید در این زمینه تلاش کنند؛ مسأله نماز را جدی بگیرید.

داستان نامه امام درباره مصلای تهران

رئیس ستاد اقامه نماز کشور همچنین با انتقاد از برخی تجملات و نماکاری‌ها در مساجد گفت: هر ۵۰۰ متر باید یک مسجد وجود داشته باشد؛ اما بدون مناره‌های آن‌چنانی و کاشی‌کاری‌هایی که هزینه‌های بسیار بالایی دارد و این هزینه‌ها می‌تواند برای ساخت مساجد دیگر صرف شود.

قرائتی ادامه داد: نامه‌ای از امام راحل دیدم که در آن نوشته بود مصلای تهران را بزرگ و محکم بسازید؛ اما بدون هیچ‌گونه تزئیناتی، اما متأسفانه در سال‌های اخیر خواستند مصلی را با مصالح فاخر بسازند و ۴۰ سال است که هنوز تکمیل نشده است.

او گفت: امروز باید مسجدمحور و نمازمحور بود و شیعه واقعی را با نماز او شناخت.

انتقاد به برخی سخنان درباره کرونا

رئیس ستاد اقامه نماز کشور همچنین با انتقاد از برخی گفته‌های بی‌سند یا ناقص گفت: امروز برخی از افراد در تلویزیون یا سخنرانی‌های خود می‌گویند گناه کرده‌ایم که گرفتار کرونا شده‌ایم؛ البته این سخن از یک جنبه درست است؛ ولی جنبه‌های دیگری هم دارد.

قرائتی بیان کرد: نمی‌شود گفت تو گناه کردی و کرونا گرفتی! خیلی از افراد، انسان‌های خوبی هستند و کرونا گرفته‌اند؛ خداوند متعال با سختی‌ها این افراد را امتحان می‌کند تا به آنها درجه و جوهر بدهد.

او با ذکر حدیثی از امیرالمؤمنین (ع) که فرمودند «إِنَّ الْبَلَاءَ لِلظَّالِمِ أَدَبٌ وَ لِلْمُؤْمِنِ امْتِحَانٌ وَ لِلْأَنْبِیَاءِ دَرَجَهٌ وَ لِلْأَوْلِیَاءِ کَرَامَه» (بلا برای ظالم ادب نمودن و تنبیه کردن است؛ برای مؤمن امتحان است؛ برای انبیاء درجه است و برای اولیاء کرامت)، گفت: به عبارتی، خداوند متعال به انسان‌های خوب گرفتاری می‌دهد تا به آنها درجه و ارتقا دهد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با ذکر تمثیلی در ارتباط با همین موضوع ادامه داد: فرماندهان در مواجهه با سربازان با سه نوع از افراد روبه‌رو هستند؛ گاهی سرباز چموش است و تنبیه او برای این است که تأدیب شود. گاهی سرباز دارای ظرفیت‌های رشد بوده و فرمانده تلاش می‌کند تا او را تحت آموزش‌های سخت بیشتر رشد دهد. گاهی فرمانده می‌داند که این سرباز به‌زودی به درجه سرهنگی می‌رسد و برای اینکه درجه را زودتر به او اعطا کند، از او کار بیشتری می‌کشد و زحمت بیشتری می‌دهد و در قضیه کرونا نیز همین روال برقرار است.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=32373
  • منبع : فارس

مطالب مرتبط

29اردیبهشت
بررسی فقهی حقوقی اتانازی (مرگ خودخواسته)
در برنامه فقه پویا صورت گرفت؛

بررسی فقهی حقوقی اتانازی (مرگ خودخواسته)

29اردیبهشت
پیشنهاد تدارک دارالقرآن های کوچک محلی در طرح نهضت ملی مسکن
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کرد؛

پیشنهاد تدارک دارالقرآن های کوچک محلی در طرح نهضت ملی مسکن

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.