• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
کل اخبار 6233اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد زنگ هایی که در حوزه همیشه دیر به صدا در می آیند! امتداد اجتماعی روحانیت و جیغ های بنفش اصحاب مدرنیته!

14
یادداشت؛

حجاب و عفاف؛ فرصتی عالی به مثابه تمدن اسلامی

  • کد خبر : 43917
  • 29 خرداد 1402 - 15:21
حجاب و عفاف؛ فرصتی عالی به مثابه تمدن اسلامی
به نظر می رسد نه تنها در مورد عفاف و حجاب نباید با دید محدود و کوتاه‌مدت نگریست، بلکه بایستی به مثابه «تمدن اسلامی» به عنوان فرصت عالی بدان نظر داشته و این مسأله را مثل مسئله پیش‌گامی علمی در برخی عرصه‌ها، جزء افتخارات مملکت و حکومت اسلامی به جهان ارائه داد.

به گزارش صدای حوزه، حجت‌ الاسلام احمد امامی‌راد استادیار پژوهشکده علوم اسلامی رضوی در یادداشتی در مورد عفاف و حجاب آورده است:

شاید در مورد عفاف و حجاب نظراتی مطرح شود. از جمله اینکه:

۱. با فروکش کردن اثرات فتنه‌های اخیر، کشف حجاب نیز در سطح اجتماعی رفته رفته کمتر شده و به حالت عادی قبلی بازمی‌گردد.
۲. مثل کشورهایی چون لبنان عدم حجاب برخی در کنار حجاب برخی دیگر عادی می گردد.
۳. مسئله امنیت اولویت بر این امور دارد.

حجاب به مثابه تمدن اسلامی

فارغ از نقد و بررسی این نظرگاه‌ها؛
به نظر می رسد نه تنها در مورد عفاف و حجاب نباید با دید محدود و کوتاه‌مدت نگریست، بلکه بایستی به مثابه «تمدن اسلامی» به عنوان فرصت عالی بدان نظر داشته و این مسأله را مثل مسأله پیش‌گامی علمی در برخی عرصه‌ها، جزء افتخارات مملکت و حکومت اسلامی به جهان ارائه داد. مسأله ای که در میان نظریه پردازان غرب نیز مطرح است. خانم «وندی شَلیت» در مقدمه کتاب خود به نام «بازگشت به عفاف» A RETURN TO MODESTY (به نقل از: فمینیسم در آمریکا تا سال۲۰۰۳، ص۱۶ و ۱۷ و ۴۶ و ۴۷، ترجمه سمانه مدنی) ) به گرایش در حال فزونی نسبت به پاکدامنی در میان زنان جوان جامعه امروز امریکا اشاره کرده و می‌گوید بیشتر این افراد بانشاط، سرزنده و فعّال هستند. او بر این باور است که پاکدامنی امری طبیعی است و این مسئله را در جوامعی که پای‌بند عفاف نیستند نیز می‌توان به‌خوبی اثبات کرد. وی عقیده دارد که عفاف مسئله‌ای جهانی، فرا فرهنگی و بسیار باسابقه است».
در کل، کارهای علمی و بیشتر رسانه‌ای در زمینه عفاف و حجاب آنقدر باید علمی، دقیق و گسترده باشد که این امر به عنوان نکته قوت تمدن اسلامی ارائه شده و از امتیازات والای حکومت مهدوی به کل جهان ارائه گردد. زیرا، آمادگی اذهان افراد، کشورها و پیروان مختلف ادیان برای حکومت مهدی موعود، با ارائه تمدن اسلامی به صورت کل و جزئی محقق خواهد شد و عفاف و حجاب و آثار مختلف آن بر سلامت روان و جامعه از آن جمله است.

بیشتر بخوانید:

از طرح استعدادیابی طلاب چه می‌دانید؟

 

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=43917
  • نویسنده : حجت‌ الاسلام احمد امامی‌راد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.