• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
کل اخبار 6233اخبار امروز 0

صدای حوزه امروز

دیدگاه آیت الله فاضل نسبت به ماجرای درمانگاه قم و طلبه ای که فیلم خرید ماشینش منتشر شد و ماجرای چای دبش! اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارید، لااقل ساکت بمانید! گفتگو با امام جماعت مسجد ۲۴ ساعته دهکده المپیک تهران / بهترین منصب در کره زمین امامت مسجد است! پاسخ معاون تبلیغ حوزه به دغدغه های مبلغان فضای مجازی؛ لزوم افزایش حمایت از مبلغین و خروج از پراکنده کاری ها دهمین جشنواره هنر آسمانی حوزه علمیه با محوریت تبلیغ نوین، هوش مصنوعی! پیام تقدیر و تشکر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم انتخابات چقدر ارتباط به اسلام و امام زمان (عج) دارد؟! امام محله‌ای که مسجد محوری در امور را به معنای واقعی دنبال می‌کند/ تشکیل گروههای سرود ویژه نوجوانان در مسیر جریان سازی جنس محتوای نامه های پیامبر(ص) به سران کشورها: تبلیغ با چاشنی عزت و تهدید! لزوم جدیت در مقابله مدبرانه با پدیده کشف حجاب گزارش کار مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب یزد؛ طرح جامع تبلیغ خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است سه هزار معلم طلبه بدون قائل شدن امتیازی خاص، جذب مدارس شدند/ برنامه درسی مدارس وابسته به حوزه فرقی با سایر مدارس ندارد زنگ هایی که در حوزه همیشه دیر به صدا در می آیند! امتداد اجتماعی روحانیت و جیغ های بنفش اصحاب مدرنیته!

5
حجت‌الاسلام قرائتی مطرح کرد؛

تبلیغات ما همیشه باید حال و هوای قرآنی داشته باشد/ برای تبلیغ طوری حرف بزنیم که عرف آن را بفهمد

  • کد خبر : 24712
  • 19 شهریور 1400 - 20:25
تبلیغات ما همیشه باید حال و هوای قرآنی داشته باشد/ برای تبلیغ طوری حرف بزنیم که عرف آن را بفهمد
تبلیغات ما همیشه چه محرم و چه صفر، چه ماه رمضان و چه در سایر مواقع، باید حال و هوای قرآنی داشته باشد. برخی فکر می‌کنند اگر پر از اصطلاح حرف بزنند، علمی حرف زده‌اند اما قرآن می‌فرماید ما قرآن را روان گفتیم تا مردم بفهمند اما ما(مبلغان) سنگین می‌گوییم و مردم نمی‌فهمند

به گزارش صدای حوزه، پنجمین ویژه برنامه در مدرسه عاشورا با سخنرانی حجج‌ اسلام محسن قرائتی و تعدادی از مبلغان کشوری شب گذشته ۱۸ شهریورماه، برگزار و از شبکه اینترنتی رواق میقات پخش شد.

در این ویژه برنامه که هر شب جمعه از سوی مدیریت آموزش بعثه مقام معظم رهبری پخش می‌شود، ابتدا حجت‌الاسلام محسن قرائتی به تشریح بهترین روش تبلیغ مباحث دینی پرداخت و گفت: تبلیغات ما همیشه چه محرم و چه صفر، چه ماه رمضان و چه در سایر مواقع، باید حال و هوای قرآنی داشته باشد.

وی تصریح کرد: البته ممکن است مطلبی را بگوییم که خود آن کلمه در قرآن نباشد مثلاً در قرآن نداریم که وقتی چراغ قرمز است در چهار راه بایستید و وقتی چراغ سبز شد حرکت کنید اما حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه می‌فرمایند، کارهایتان منظم باشد و نظم شامل رعایت قوانین رانندگی نیز می‌شود.

حجت‌الاسلام قرائتی ادامه داد: گاهی ممکن است یک لفظ یا اسم در قرآن نباشد اما واقعاً قرآنی باشد. برای مثال عملکرد حضرت ابوالفضل(ع) قرآنی و قابل بحث است. قرآن وقتی از حضرت ابراهیم(ع) تعریف می‌کند می‌گوید او وفادار بود. حضرت عباس(ع) نیز وفادار بودند و حتی وقتی امان‌نامه آوردند، ایشان وفادار ماندند اما خیلی‌ها وفادار نیستند.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم در خصوص وفادار نبودن انسان‌ها، گفت: قرآن آیات متعددی در مورد وفادار نبودن دارد و می‌فرماید انسان‌ها وقتی دچار مشکل می‌شوند خدا را صدا می‌کنند اما به محض اینکه مشکل آنها حل می‌شود، خدا را فراموش می‌کنند. همین که سوار کشتی می‌شوند و طوفان می‌شود با اخلاص فریاد می‌کشند و خدا را می‌خوانند اما همین که به ساحل رسیدند، فراموش می‌کنند؛ اما حضرت ابوالفضل(ع) وفادار بود.

حجت‌الاسلام قرائتی ادامه داد: بیایید اگر قولی به خدا می‌دهیم عمل کنیم. بارها شده است که بسیاری از افراد از خداوند طلب فرزند کرده‌اند اما وقتی صاحب اولاد می‌شوند اسم اهل بیت(ع) را برای فرزند خود انتخاب نمی‌کنند. وقتی طالب فرزند هستیم به حضرت ابوالفضل(ع) متوسل می‌شویم اما وقتی بچه‌دار شدیم اسمش را ابوالفضل یا از اسامی ائمه(ع) نمی‌گذاریم. این رفتارها بی‌لطفی و کم‌لطفی است.

وی وفا، پرچمداری، پشیمان نشدن، همراهی مادر حضرت ابوالفضل(ع) با انقلاب امام حسین(ع) با اینکه در کربلا نبود و وقتی خبر کربلا را آوردند با اینکه چهار پسرش در کربلا شهید شده بودند اما سراغ امام حسین(ع) را گرفت و نگران ایشان بود و … را از ویژگی‌های وفاداری و عشق خانواده حضرت عباس(ع) به امام حسین(ع) دانست و گفت: سعی کنیم قدم به قدم حرف‌هایمان را با قرآن و روایات معتبر گره بزنیم تا تبلیغاتمان با سخنرانی تمام نشود؛ آن هم سخنرانی‌هایی که برخی خوب و برخی ضعیف است؛ خدا کمکمان کند قرآنی شویم.

قرآن روان گفت تا مردم بفهمند؛ ما سنگین می‌گوییم

وی از مهجوریت قرآن گفت و دعا کرد همگی بتوانیم قرآن را از مهجوریت دربیاوریم و افزود: برای تبلیغ باید حرف‌هایمان استدلالی، نرم، رسا و معروف باشد یعنی عرف آن را بفهمد و اصطلاح جدید خلق نکنیم. روان‌ترین عبارت‌ها را به کار ببریم. برخی فکر می‌کنند اگر پر از اصطلاح حرف بزنند، علمی حرف زده‌اند اما قرآن می‌فرماید ما قرآن را روان گفتیم تا مردم بفهمند اما ما(مبلغان) سنگین می‌گوییم و مردم نمی‌فهمند.

این معلم قرآن افزود: خود قرآن می‌گوید روان بگو تا مردم بفهمند؛ قرآن را از می‌توانیم از مهجوریت در بیاوریم اگر خدا کمک کند و ما بخواهیم. همانطور که برای درس‌های دیگر عنایت داریم، به قرآن نیز عنایت داشته باشیم. اگر می‌خواهیم ۲۰ دقیقه صحبت کنیم، ۱۰ دقیقه قرآن باشد، پنج دقیقه حدیث باشد و پنج دقیقه تاریخ، تفسیر، روضه و … باشد.

لینک کوتاه : https://v-o-h.ir/?p=24712
  • منبع : ایکنا

مطالب مرتبط

02اردیبهشت
تبلیغ با طعم زلزله!
تجربه نگاری کوتاه یک مبلغ رمضانی در خوی؛

تبلیغ با طعم زلزله!

29اردیبهشت
بررسی فقهی حقوقی اتانازی (مرگ خودخواسته)
در برنامه فقه پویا صورت گرفت؛

بررسی فقهی حقوقی اتانازی (مرگ خودخواسته)

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.